Arkadaşlar selamlar.
Çekiliş sonuçlarını açıklamadan önce sizlere çekilişi nasıl düzenlediğim hakkında birkaç bilgi vermek istiyorum. Görsellere bakıp "bu nedir kardeşim?" dememeniz açısından önemli.
Marvel's Spider-Man Remastered, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, God of War 2018 ve Dead Space Remake gibi oyunlara diğerlerine göre daha fazla talep oldu. Ben de çekilişi yaparken sadece tek tıkla kazananı belirlemek yerine, kazanan kişiyi
sonuçlar listesinde 3 kere ismi çıktıktan sonra belirledim. Yani tekeri dönderdikten sonra sonuçlar listesine
kimin ilk olarak 3 kere ismi düştüyse o kişi kazandı. Örnek olarak God of War 2018'i verecek olursam, tekeri 60 kere dönderdikten sonra kazanan belirlenmiş oldu. Geri kalan oyunların kazananı ise tek tıkla belirlendi.
Sonuçlar aşağıdaki gibidir.
Marvel's Spider-Man Remastered kazananı
@alcadras
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection kazananı
@imam efendi bayıldı
God of War 2018 kazananı
@Hououin Kyouma
Dead Space Remake kazananı
@Boşlukkk
Trepang2 kazananı
@pupi
Titanfall 2 kazananları
@Lynamia @HNKN @Quadre24
Rise: Son of Rome kazananları
@Ruzg @ahmetbostn @tututurrr
Sleeping Dogs: Definitive Edition kazananları
@alihan77 @İbrain @DarkEmir34
Mad Max kazananları
@Enes Diye Biri @EfeSuspectus @BayGlitch
The Forest kazananları
@ulman @cevheriulrich @EmirhanIKL
Gelelim son olarak Firewatch'a. Firewatch için 5 kişi katılım sağlamış. Çekiliş yapmaya gerek duymadım. 5 kişiye de vermeyi kararlaştırdım.
@Dosluq @Frstghost @Mehmet.Heroo @AGI @İbrahim7272
Lütfen çekilişten oyun kazananlar irtibata geçebilmem adına Steam hesap adreslerini paylaşsınlar. Ayrıca konudaki ilk mesajımı tekrar hatırlatmak isterim;
Not: Kazanan kişi açıklandıktan sonra 1 gün içinde irtibata geçmesi gerekmekte. Süre dolduktan itibaren herhangi bir geri dönüş sağlanmadığı zaman hediye daha önceden belirlenen talihliye verilecektir. Çekilişe katılan her üye kazanıp kazanmadığını kontrol etmekle yükümlüdür. Haberdar olmamanız durumunda herhangi bir sorumluluk kabul edilmez.
Not 2: Konuda belirtilen oyunlar dışında, bu oyunlara eşdeğer fiyatta herhangi bir oyun ya da başka bir hediye verilmez.
Ek olarak belirtmek isterim ki, uyanıklık yapıp listeye birkaç kere ismini yazan arkadaşlar çekilişe dahil edilmemiştir.
Katılım sağlayan tüm üyelere teşekkür ediyorum. Bir dahaki çekilişte görüşmek üzere.