Sonum iyi Değil

Showdown King

Kilopat
Katılım
21 Aralık 2018
Mesajlar
2.251
Makaleler
1
Çözümler
9
Yer
Duisburg
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX -
Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle moderatörlerden hiçbir şeye dokunmamalarını istiyorum.

İlk başta şunu söyleyeyim. 16 yaşındayım. Hayatımda böyle rezalet bir dönem geçirmedim. Her şeyim çöküşte. Sansar Salvo'nun kariyeri gibiyim.

Nefes almakta zorlanıyorum. Otururken bile. Hareketsiz insan da değilim. Günde en az 1 KM ila 6 KM arası bir yürüyüş yapıyorum.
Çene kaslarımı azıcık sıkarsam bir anda boynuma ciddi bir kramp giriyor ve bir süre acı harici hiç bir şey hissedemiyorum.
Bedenimin çoğu yer titriyor. hiç bir şey yapmasam, dursam bile.
Sıcaklık algımı kaybediyorum. Soğuk sıcak çok seçemiyorum.
Sürekli başım ağrıyor. Odaklanamıyorum.
Sağ orta parmağımın kemiğinde bir sorun var. Parmağımı kaldırınca geri indiremiyorum. Sallamam ya da duvara vurmam gerekiyor.
Aralıksız 50 mekik çeken insanım ben ve 5. mekikte tıkanıyorum.
Ve daha çok fazla sorun.


Bazı büyükler sürekli sigara içmeyin der ya hani, insanı yaşlandırır falan. Kullanmıyorum ancak nedense içiyormuşçasına sağlığıma darbe yiyorum.

Ruh halim de çok değişti. 2 aydır iyi değilim. Battle Rap harici bir şey dinlemezken artık daha sakin şeyler dinliyorum. Şarkılar hoşuma gitmiyor dinlemek istemiyorum. Ancak garip bir şekilde açasım geliyor. Eskiden Beta - Ya ya ya falan dinlerdim bu nasıl bir şeydir ki o da vefat etti. Sesi aklımda yankılandıkça kötü hissediyorum.
Fikirler beynimde Ukrayna Rusya gibi çatışma içinde. Doğru karar veremiyorum.
Bazı eşyalar bana garip duygusallık veriyor. 1155 soket anakart mesela. Hiç bir önemi yok ancak aklıma 1155 soket anakart geldikçe duygulanıyorum.
Eskisi gibi değil sadece 3 duygum var. Mutluluk, hüzün, pişmanlık.
Eskiden "insan ölene kadar yaşamalı. Hayat son verilecek kadar rezalet olamaz" derdim. Ancak artık öyle değil. Tek bir ihtimal var, metafiziksel ihtilal.


Şu sıralar Yunus Emre & Frekans, Taki, Enes Alper, Sansar Salvo falan dinliyorum fazlaca.
Yakında olursa İzmir'e gideceğim. Belki hayatım değiştirecek bir şey olur ya da birisi gelir ve 17'me girerken 16'yı siler.
 
Merak etmeyin hocam, Allah sevdiği kuluna dert verirmiş.
Ayrıca doktora gittiniz mi?
Benim dinle de pek alakam yok. Genel mantığım kimseye zarar verme, zorlama, kısıtlama. Hangi din gerçekse elbet cennete gireriz elbet böyle.

Bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum.
 
Ruhun daralmış dur tahmin edeyim rutin bir hayatın var.
Yok ya bazen yeşilliklere falan gidiyorum lahmacun yiyorum bazen kuzenler ile dışarıda takılıyorum falan.
 
Vallahi bende aynı durumdayım 21 yaşımdayım ve sanki 60 70'lerim de gibiyim dedem bile ben senden enerjiğim diyor çünkü harbiden de öyle alerjim hiçbir şeye yok sağlık problemim yok günde 7 8 km yol yürüyorum ağırlıklı olarak fitness yapıyorum gece Max 12 de uyuyup sabah 9 10 nda kalkıyorum bu kadar sağlıklı ve rutin hayatım olmasına rağmen 60 70'lerimde gibiyim gerçekten olduğum yerde ölecek gibi hissediyorum psikoloji vs. bundan hiç bahsetmiyorum bitmişiz zaten her gece ölmek için uyuyorum ama işte durum malum.
 
Rahatsızlıklar için doktora gidin ilk önce. Diğer rahatsızlıklar tamamen psikoloji ve ruhsal sorunlarla alakalı. Bu yüzden psikoloğa gidin. Yani uzun lafın kısası şu doktora ve psikoloğa uğra.
 

Geri
Yukarı