Sonuna Üzüldüğünüz Oyun

Outlast 2'nin ve Outlast'in sonunda üzülmüş olabilirim. İkinci oyununun sonunu her yerde açıklamadılar. Elimizde sadece bizim ve köyün diğer yaşayanlarının gördüğü bir bebekle kasaba meydanına doğru gidiyorduk. Ardından herkes birbirini öldürmüş bir şekilde güneşe doğru giderken bir radyo frekanso ile sonlandı. Keşke biraz daha açıklasalardı. Miles Upshur ve Blake Langermann'ın hikayesi hep kötü sonla bitmişti.

Assassin's Creed Unity:

Her ne kadar Templar'ları sevmesem de Elise De La Serre'nin ölümü, Arno Dorian'ı içten canlandıran bir oyuncu olarak beni derinden üzmüştü 😔.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Assassin's Creed Unity:

Her ne kadar Templar'ları sevmesem de Elise De La Serre'nin ölümü, Arno Dorian'ı içten canlandıran bir oyuncu olarak beni derinden üzmüştü 😔.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aga be, yak yak diyesim geldi hocam 😂
Cidden oynadiğimda duygulandirmisti o sahne beni de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı