Sonunda Açılıyorum

Abi hiçbir kıza seni seviyorum demedim şuana kadar. Onlarda bir şey demedi ama ben kimseye seni seviyorum dememiş birini isterdim. Yani kafamdaki o şuan. Belki yanlış yapıyorum ama böyle saf bir duygunun bulandırılmamış olması taraftarıyım.
Aradigin gibisi var ama onu bulmak sana kalmış gerçi belli eder kendisini çekingen olur sevgili konularını pek bilmez ve genelde kapalı olurlar

@BilgisayarKurdu kahkaha attım random atma derecesindeyim. İlahi beyefendi.
Yorum aklıma gelince ben de çok güldüm :) "İlahi beyefendi" hitabı zaten beni benden aldı, iznin olursa ilerleyen vakitlerde kullanmak istiyorum "İlahi beyefendi" cümlesini :)

Abi herkeste bu oluyor mu üniversiteyi mi bekleyelim? Her türlü tavsiye alınır.
Elbette hayır, benim 43 yaşında bekar amcam var git gerisini sen düşün :) Herkes ne kadar uğraştırsa kısmetini bulamadı bir türlü. Biraz da kader mi desek, şans mı desek; senin bahtın ile alakalı.

Aslında bir hanım kızın senden haz edip etmediğini anlamak çok basittir. O elektriği almadığın sürece çıkma teklifi etmek çok gereksizdir. Aslında çıkma teklifi denen şey de çok ama çok gereksiz.
2 insan birbirinden haz ederse zaten kendiliğinden oluşur o ağlar. Şifresiz Wi-Fi ağı gibi direkt olarak bağlanırlar zaten birbirlerine.

Son olarak "davul bile dengi dengine" sözünü hatırlatmakta fayda var. Tek taraflı yürümez bu işler. Senin değer verdiğin kadar, aynı zamanda değer de gördüğün ilişkilerin peşinde koş derim.

Elbette hayır, benim 43 yaşında bekar amcam var git gerisini sen düşün :) Herkes ne kadar uğraştırsa kısmetini bulamadı bir türlü. Biraz da kader mi desek, şans mı desek; senin bahtın ile alakalı.

Aslında bir hanım kızın senden haz edip etmediğini anlamak çok basittir. O elektriği almadığın sürece çıkma teklifi etmek çok gereksizdir. Aslında çıkma teklifi denen şey de çok ama çok gereksiz.
2 insan birbirinden haz ederse zaten kendiliğinden oluşur o ağlar. Şifresiz Wi-Fi ağı gibi direkt olarak bağlanırlar zaten birbirlerine.

Son olarak "davul bile dengi dengine" sözünü hatırlatmakta fayda var. Tek taraflı yürümez bu işler. Senin değer verdiğin kadar, aynı zamanda değer de gördüğün ilişkilerin peşinde koş derim.

Peki abi o elektrik derken nasıl bir olay o daha önce yaşamadığım için soruyorum. Tek taraflı yürümez burada herkes ortak kanaatdadır muhtemelen ama karşı tarafın da bize bizim kadar değer verdiğini nasıl anlayacağız?

Gözler yalan söylemez derler; bir insanın 10 saatte anlatamayacağı şeyi 1 bakışta anlatır gözler.
Değer verme konuna gelirsek bir şeye değer veriyorsan kaybetmekten korkarsın. Değer verme boyutu, sonraki aşamaların mevzusu.
O bakışları fark ettiğin zaman sormana gerek kalmayacak zaten, anlayacaksın o bakışların manasını.

Lise çağında yeterli olgunluğa erişmediği için bünyeler; yalnızca güzellik kriterine önem verilir. Bu yüzden "O kız sana bakmaz" gibi yorumlar alabilirsin. Benim en yakın arkadaşlarımdan biri kendinden en az 5 kat güzel kızlarla ciddi ciddi ilişkiler yaşıyordu, ben de ona hayret ediyordum mesela. Yalnız dış görünüşten ibaret olmadığına o arkadaşım sayesinde inandım, inanmak zorunda kaldım :) Her zaman bir umut vardır.

Yani; Flört aşamasına gelemeden çıkma teklifi etme kimseye.

Umarım bel altıyla ilgili bir plan değildir... Çünkü yeni nesilin birçoğu öyle maleesef. Asla bu olayın tarafında olmadım, olmayacağım. Çevremdeki çoğu kişinin yaşadığı da gerçek aşk değil... Ünlü pop şarkıcıları bile yarı çıplak geziniyor.

Umarım bel altıyla ilgili bir plan değildir... Çünkü yeni nesilin birçoğu öyle maleesef. Asla bu olayın tarafında olmadım, olmayacağım. Çevremdeki çoğu kişinin yaşadığı da gerçek aşk değil... Ünlü pop şarkıcıları bile yarı çıplak geziniyor.
Sonunda Erdem'den adam akıllı bir mesaj :D.

Sonunda Erdem'den adam akıllı bir mesaj :D.
*BeyzaTheHuntress Kullanıcısı Erdem Alsırt adlı Üyeyi takip etti çünkü o da Powerpuff Girls hayranı* :D

(Yorumunla alakasız ama) XD
Ruh halim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı