Sonunda PS5 aldım

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sonunda PS5 aldım aslında ekran karti alıp PC'yi komple upgrade edecektim fakat çok pahalıya geldiği için kendime guvenmedim ve konsolda oyun oynamanin rahatlığını ozledigim için dun Amazon'dan PS5 sipariş ettim. Ayrıca Prime ozel 18.500 TL'ye düşmüştü yani o paraya almasamda hata ederdim artık o ozledigim eğlence ve rahatlığa erisecegim için çok mutluyum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim kesinliklede Astro bot ve PS Plus alip saatlerce eglenecegim bu garanti.

Arkadaşlar sonunda PS5 aldım aslında ekran karti alıp PC'yi komple upgrade edecektim fakat çok pahalıya geldiği için kendime guvenmedim ve konsolda oyun oynamanin rahatlığını ozledigim için dun Amazon'dan PS5 sipariş ettim. Ayrıca Prime ozel 18.500 TL'ye düşmüştü yani o paraya almasamda hata ederdim artık o ozledigim eğlence ve rahatlığa erisecegim için çok mutluyum. Bunu da sizinle paylaşmak istedim kesinliklede Astro bot ve PS Plus alip saatlerce eglenecegim bu garanti.
Hayırlı olsun iyi eğlenceler.

İyi tercih yapmışsın PC sıkıntılı
Hangi yönden acaba?

Bence pek çok konuda PC daha avantajlıdır fakat gene de güle güle kullanması dileği ile.

Vallahi sağ ol hocam ben PC'den geçtim hikayeli oyun için ve ozel oyunlar için eskisi gibi PS geçtim bende hep konsol kulturu var PC'de kol kullansam dahi oyun zevki yasayamiyorum kişiden kişiye değişir muhtemelen.

İyi tercih yapmışsın PC sıkıntılı.

Sıkıntılı değil de biraz ugrastirici desek daha doğru olur ben PC'de birkaç kez oyun bozan sorun yaşadım oda Windows veya AMD kaynaklı sanırsam bir de ben PC'de oyun oynarken FPS sayacı açmaktan oyunuma odaklanamiyorum onun dışında PC'de iyi tabii ki sadece benim aliskanliklarim konsolda.

Hayırlı olsun hocam, benim de RTX 4060 sistemim var ama GTA 6 oynamak için PS5 almayı düşünüyorum.

Bende de RX 6600 vardi satip komple konsola geçtim hocam PS5 almayı düşünüyorsan amazona bak derim ikinci el parasına sıfır PS5 aldım birkaç gundur ucuza satıyorlar stok bitsin diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı