Sony VAIO notebook açılırken logoda takılma sorunu

BrainDamagedLV

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba‚ foruma bugün kayıt oldum sorunuma gelecek olursam elimde Sony Vaio model bir laptop var. Yaklaşık 2 hafta önce Windows 10 kurulumu yaptım. Bir sabah uyandığımda PC'yi açmak istediğimde VAİO logosundan ileri gitmediğini gördüm ve aynı zamanda BİOS'a da göremediğimi fark ettim. Cihazın garantisi bitti sökme takma işlerine yatkinim deneyimim var. Ne yapabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek tek bütün bileşenleri web camera dahil hepsini söküp çıkarıp hangisinde sorunun olduğunu tespit etmeye çalıştım bios pilinide aynı zamanda birçok kez tavsiyeleriniz üzerine çıkarıp taktım ancak durum aynı BİOS ekranında kalıyor ve BİOS menüsüne de giriş yapamıyorum geriye ne kalmış olabilir ?

Tek tek bütün bileşenleri web camera dahil hepsini söküp çıkarıp hangisinde sorunun olduğunu tespit etmeye çalıştım bios pilinide aynı zamanda birçok kez tavsiyeleriniz üzerine çıkarıp taktım ancak durum aynı BİOS ekranında kalıyor ve BİOS menüsüne de giriş yapamıyorum geriye ne kalmış olabilir ?
O ekrandaykn F1 'i dene o zaman.Tüm F lere sırasıyla bas. Ama sorunun F1 le düzelebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı