Sony-VPCF23P1E Mac OS X USB ile Boot Edememe

Bende sadece disk yönetim bölümümde görünüyor USB bellek ve bölümleri. Benim düşüncem laptopta UEFI desteği olmamasından kaynaklı diye düşünüyorum. Kısa zamanda bilgilendireceğim.

@parrhesia Efı bölümüne ulaşamadım, başka UEFI desteği olan bir laptop ile dediklerinizi uyguladım yine aynı şekilde operating system not found hatası aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sadece disk yönetim bölümümde görünüyor usb bellek ve bölümleri.Benim düşüncem laptop da uefi desteği olmamasından kaynaklı diye düşünüyorum.Kısa zamanda bilgilendireceğim.

@parrhesia Efı bölümüne ulaşamadım başka uefı desteği olan bir laptop ile dediklerinizi uyguladım yine aynı şekilde operating system not found hatası aldım.
USB belleğin EFI bölümünü Windows 7'de göremezsiniz. Anca Windows 8-8.1'de görünür.

@xxxcom Bilgi için teşekkür ederim. @parrhesia VMware Workstation sanal mac kurdum unibeast ve myhack ile denemelere başlayacağım artık.Resimleri yanlış kanal ile yüklemeden dolayı kısıtlama geldi sağlık olsun artık o yüzden yazamadım son durumu.Şunu da deneyebilirsin diyene kadar son noktaya kadar devam denemeye aynı model bilgisayar kullanan arkadaşlar var ise onlara da yardımı dokunur umarım inşallah çözüme ulaşabilirsek.Unibeast mı yoksa Myhack ile mi başlayayım denemelere ?

@parrhesia Sitede bayağı bir araştırdım ama bulamadım link verme imkanınız var ise bende inceler bakar uygularım. Usb girişi 3 tane bulunmakta 2 tanesi usb 3.0 bir tanesi 2.0 ben videoda anlatılan gibi devamlı 2.0 da denemeye devam ediyorum.

Niresh ile kurulum yapan var, Unibeast ile yapan var, ancak açıklaıyıcı bir bilgi yok, Sadece kurulum yaptıklarını söylemişler Unibeast ile kurulum yapan arkadaş bir sürü sorunla karşılaşmış, Niresh de sorun yaşamamış. Elinizde fazla Usb varsa Yosemite raw imajını USB yazdırın Clover ayarlarıyla oynayıp kurulum ekranına geçmeye çalışalım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı