Sony Xperia M4 Aqua nasıldır, alınabilir mi?

Güzel telefon yüksek boyutlu oyun yüklemezsen sıkıntı olmuyor. Zaten oyun dışındaki uygulamalar yüksek boyutlu değil. Telefonu kutudan çıkardığımda 2,95 gb kapasiteyle geldi. Wifi'yi açtım ardarda 2 tane sistem güncellemesi geldi. Güncellemeleri yaptıktan sonra depolama alanı 2.65 gb'a düştü. :) Sonra telefonun içindeki uygulama güncellemelerini yaptım. 1.85 gb'a düştü. Facebook messenger,WhatsApp ve bir oyun yükledim hali hazırda 1,44 gb boş alanım var. Yüklediğim uygulamaları hafıza kartına taşıdım bu arada. :)
Android 6 da geldikten sonra sorun kalmaz inşallah, öyle gözüküyor yani. Peki bataryası nasıl ve ısınma sorunu var mı?

Android 6 da geldikten sonra sorun kalmaz inşallah, öyle gözüküyor yani. Peki bataryası nasıl ve ısınma sorunu var mı?
Bir haberde okudum. Htc'nin yeni çıkan bir telefon modelinde android 6 yüklü cihazda. Hafıza kartını denemişler dahili depolama ile birleşmiş hafıza kartı. İstedikleri uygulamaları da yüklemişler cihaza. Bunu okuyunca kafamda soru işareti kalmadı benimde. :) M4 Aqua'nın en çok öveceğim yönü bataryası oldu. Muhteşem bir güç tüketimi var cihazın. 6 saat'i geçen ekran süresi aldım. Wifi üzerinden ful internete girdim.Müzik dinledim. Video derken banamısın demedi. Isınma sorunu yok benim cihazda.Hatta 10-15 dakika Real Racing 3 oynadım ısınmadı cihaz. Depolama %85 dolu uyarısı verdiği için oyunu çok oynayamadım sildim. Bu yüzden 15 dakikalık oyun denemem ne kadar tatmin eder bilemiyorum ama cihaz ısınmadı o sürede. :)

Bir haberde okudum. Htc'nin yeni çıkan bir telefon modelinde android 6 yüklü cihazda. Hafıza kartını denemişler dahili depolama ile birleşmiş hafıza kartı. İstedikleri uygulamaları da yüklemişler cihaza. Bunu okuyunca kafamda soru işareti kalmadı benimde. :) M4 Aqua'nın en çok öveceğim yönü bataryası oldu. Muhteşem bir güç tüketimi var cihazın. 6 saat'i geçen ekran süresi aldım. Wifi üzerinden ful internete girdim.Müzik dinledim. Video derken banamısın demedi. Isınma sorunu yok benim cihazda.Hatta 10-15 dakika Real Racing 3 oynadım ısınmadı cihaz. Depolama %85 dolu uyarısı verdiği için oyunu çok oynayamadım sildim. Bu yüzden 15 dakikalık oyun denemem ne kadar tatmin eder bilemiyorum ama cihaz ısınmadı o sürede. :)
Aynen ben de gördüm o haberi. Fazla oyun oynayan biri değilim zaten, boş zamanlarda oynarım. Ağır oyun belki oynarım. Kafama yattı bu telefon iyice. :)

Yok daha almadım ama her an alabilirim. Para durumları karışık şuan.
anladım hocam. m5 çıkacak diyorlar bu aralar ama bende kararsız kaldım ve m5 in tasarımı m4 e göre baya kötü gibi geldi. 1300 lira bütçem var ne alacağım bilmiyorum m4 dışında bir alternatif var mı aklınızda?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı