Sony Xperia M5 Plastik mi?

31constantine31

Hectopat
Daha fazla  
2 sorum olacak arkadaşlar.

1-Telefon plastik mi?
2-Ve yeni gelen 5.1 güncellemesiyle sorunlar giderilmiş mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli başlı firmalar belli katagorilerde çalışıyor bazı firmalar ise sadece tek katagoride ufak bir örnek vereyim belki daha iyi anlarsın mesela tefal markası küçük ev aletleriyle ün yapmış kaliteli bir firma. Birde sinbo,premier gibi gördüğü her kategoriye giren kalitesiz ürün yapan firmalar var. Birşey tercih ederken herkes her zaman en iyisini istemiyormu şuan telefon sektöründe 2 dev firma var samsung ve apple arkadaş yeni bir telefon almayı düşünüyor diye tercihini değiştirsin diye bu yorumu yaptım.

Ona bakarsan Samsung kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren başka bir firma yok ama Samsung her sektörde de oldukça başarılı ve telefon piyasasının lideri. Çeşitli sektörlerde faaliyet göstermesinin olumsuz bir yanı yok.

Arkadaş zaten samsungu sormamış sony markasını sormuş ben ona istinaden yorum yaptım, açıklamayıda senin için yaptım. Samsungu sorsaydı yorumum farklı olurdu sony için benim şahsi görüşüm böyleki zaten bende telefon sektöründe samsung ve apple önerdim :)

Belli başlı firmalar belli katagorilerde çalışıyor bazı firmalar ise sadece tek katagoride ufak bir örnek vereyim belki daha iyi anlarsın mesela tefal markası küçük ev aletleriyle ün yapmış kaliteli bir firma. Birde sinbo,premier gibi gördüğü her kategoriye giren kalitesiz ürün yapan firmalar var. Birşey tercih ederken herkes her zaman en iyisini istemiyormu şuan telefon sektöründe 2 dev firma var samsung ve apple arkadaş yeni bir telefon almayı düşünüyor diye tercihini değiştirsin diye bu yorumu yaptım.
Ne yani o iki firma büyük diye diğer markalardan telefon alınmaz mı? Ben Sony'nin Samsung'dan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı