Sony Xperia XZ Alınır mı?

2600 TL'ye bulunuyor ve 100 TL chip parada hediye. Şimdi kabullendin mi durumu? Öyle atıp tutup, sallama konuşmam.

Samsung Galaxy S7 Edge G925 32gb 4,5g Hediyeli Outlet Siyah Ve Gold GittiGidiyor'da 253271520

Bu linkteki mağazada fiyatı 2500 TL ve yine 100 TL chip para hediye.
Diğer mağazaların fiyatı o kadar yüksekken bunların fiyatının aşağıda kalıyor olması iç açıcı değil. Kusura bakma, sizi korumaktan dolayı böyle şeylere vakit bulamıyoruz daha çok araştır sen mutlaka. Bu fiyata bu cihaz alınmaz bulunduğu fiyat aralığı belli, bir süre sonra eski seriler gibi unutulup gidiyor. Bugün S6 özel renk cihazını satmak isteyen bir arkadaşım aşırı ölü fiyattan sattı. Samsung piyasası öyle, cihazlar ne kadar güzel de olsa unutuluyor.

Fiyatının bu olması normaldir, bu siteler arasında rekabet var ve bu sitelerde güvenlidir. Fiyatının ucuz olmasında anormallik yok. Vatan Bilgisayar ve Teknosa fiyatlarına bakarsan tabii ki de sana fazla ucuz gelir. Ayrıca ithalat garantili modellerinde fiyatları ucuz diğerlerine göre bu da var.

Fiyatının bu olması normaldir, bu siteler arasında rekabet var ve bu sitelerde güvenlidir. Fiyatının ucuz olmasında anormallik yok. Vatan Bilgisayar ve Teknosa fiyatlarına bakarsan tabii ki de sana fazla ucuz gelir. Ayrıca ithalat garantili modellerinde fiyatları ucuz diğerlerine göre bu da var.
Fiyat aralığı zaten bu şekilde seyretmeli bana da sorarsan. Fakat diğer mağazalardaki fiyat etiketi yüksek bu tarz yerlerde ucuz olması zannımca ileride bir sorun çıkartabilir, kimse melek değil bu cihazı satayım da kar etmeyeyim diye düşünmez bu memlekette. Yinede param çok gitmesin diye düşünenler tercih edebilir. Genel fiyat aralığı linkte attığım gibi seyrediyor dikkatli bak.

Kutusu açılmamış ürün, fabrikadan çıkmış ürün nasıl sıkıntı çıkarsın? Hepsiburada sitesi bu sitelerle kıyaslamazsan doğru değil. Ak akçe sitelerinde fiyatlar uygun, hemen hemen bütün kategorilerde de durum aynı. Bu siteler güvenli sitelerdir, korkulacak durumda yok. Bu sitelerde fazlasıyla kar ediyor, kar etmemesi gibi bir durum söz konusu değil, babasının hayrına daha ucuza satmıyor ürünü. Ak akçe sitelerinde mağazalar rekabet olduğu için fiyatlarda bu şekilde cazip oluyor. Kronik sorunu olmayan cihazları almakta bir sakınca yok, tabii teknoloji şans işi bunu da unutmamak gerekiyor. Sen gidip Hepsiburada sitesinden de telefon alsan kimse sana bu ürünün sorun çıkartmayacağını garanti edemez.

Kutusu açılmamış ürün, fabrikadan çıkmış ürün nasıl sıkıntı çıkarsın? Hepsiburada sitesi bu sitelerle kıyaslamazsan doğru değil. Ak akçe sitelerinde fiyatlar uygun, hemen hemen bütün kategorilerde de durum aynı. Bu siteler güvenli sitelerdir, korkulacak durumda yok. Bu sitelerde fazlasıyla kar ediyor, kar etmemesi gibi bir durum söz konusu değil, babasının hayrına daha ucuza satmıyor ürünü. Ak akçe sitelerinde mağazalar rekabet olduğu için fiyatlarda bu şekilde cazip oluyor. Kronik sorunu olmayan cihazları almakta bir sakınca yok, tabii teknoloji şans işi bunu da unutmamak gerekiyor. Sen gidip Hepsiburada sitesinden de telefon alsan kimse sana bu ürünün sorun çıkartmayacağını garanti edemez.
Merhaba,
Konuyu artik kapamak istiyorum. XZ de S7 de cok guzel bir telefon fakat XZ nin performansini vermesini beklemeyin lutfen. Aldikdan sonra S7 deger kaybediyor. Su anda bile Z3 1200 tl ye alinabilecek bir telefondur. Bu telefonun 2. El piyasasi her zaman bu sekilde olmustur. S5 ve S6 nin piyasaya ciktigi zamanlarda bile telefonun piyasasi hep ayni fiyat araliginds oldu.

İki telefonda ekran çözünürlüğü farkı var. XZ 1080P panel kullanıyor, S7 modelleri ise 2K ekran kullanıyor. Bu yüzden performans olarak XZ bir adım önde. Bu S7'nin performanslı olmadığı anlamına gelmiyor. Samsung fiyat olarak her zaman Sony firmasına göre daha ucuz oldu ve bu fiyat politikası da böyle devam ediyor. Z3 modeli de kötü telefondur, öncelikle kamera rezalet. S5 ve S6 modelleri hakkında da sıfır bilgin var sallama konuşma. Bu telefon çıktıkları fiyat aralığıyla şimdiki bulundukları fiyat aralıkları arasında çok fark var. Kendin XZ kullanıyorsun diye telefonu ilahlaştırma, telefon hakkında bilgin yok sallama konuşma artık. Sony'nin yıllardır fiyat politikasına bak, bide Samsung'a bak, hala Sony daha ucuz diyorsun, bu söylem bilgisizlik, saçmalıktan başka bir şey değil. Piyasa hakkında en ufak bir bilgin bile yok. Fanlık söylemlerini bırakın artık, ancak kendinizi kandırırsınız.

Samsung modellerinin çabuk değer kaybettiği doğru ikinci el piyasasında. 1300 TL'ye de kimse Z3 almaz bunu da bil. Ancak senin gibi Sony marka sonuçta diyenler alır. Çelişkili cümlelerde kurma S7 değer kaybediyor diyip daha sonra S5 ve S6 modelleri piyasaya çıktıkları zamanda bile telefonun piyasası hep aynı fiyat aralığında oldu demek ile bir önceki söylediğin cümle arasında çelişki var, sende tam olarak ne yazdığından da emin değilsin, ne dediğin farkında değilsin büyük ihtimal.

İki telefonda ekran çözünürlüğü farkı var. XZ 1080P panel kullanıyor, S7 modelleri ise 2K ekran kullanıyor. Bu yüzden performans olarak XZ bir adım önde. Bu S7'nin performanslı olmadığı anlamına gelmiyor. Samsung fiyat olarak her zaman Sony firmasına göre daha ucuz oldu ve bu fiyat politikası da böyle devam ediyor. Z3 modeli de kötü telefondur, öncelikle kamera rezalet. S5 ve S6 modelleri hakkında da sıfır bilgin var sallama konuşma. Bu telefon çıktıkları fiyat aralığıyla şimdiki bulundukları fiyat aralıkları arasında çok fark var. Kendin XZ kullanıyorsun diye telefonu ilahlaştırma, telefon hakkında bilgin yok sallama konuşma artık. Sony'nin yıllardır fiyat politikasına bak, bide Samsung'a bak, hala Sony daha ucuz diyorsun, bu söylem bilgisizlik, saçmalıktan başka bir şey değil. Piyasa hakkında en ufak bir bilgin bile yok. Fanlık söylemlerini bırakın artık, ancak kendinizi kandırırsınız.

Samsung modellerinin çabuk değer kaybettiği doğru ikinci el piyasasında. 1300 TL'ye de kimse Z3 almaz bunu da bil. Ancak senin gibi Sony marka sonuçta diyenler alır. Çelişkili cümlelerde kurma S7 değer kaybediyor diyip daha sonra S5 ve S6 modelleri piyasaya çıktıkları zamanda bile telefonun piyasası hep aynı fiyat aralığında oldu demek ile bir önceki söylediğin cümle arasında çelişki var, sende tam olarak ne yazdığından da emin değilsin, ne dediğin farkında değilsin büyük ihtimal.
Ben Sony fanı değilim ben Apple fanıyım yanlız android sistemi daha açık tabanlı olduğu için kullanıyorum. 2. si ben sallamasyon yapmıyorum. Gerçek ne ise onu gösteriyorum , söylüyorum. Daha öncede dediğim gibi S7 ' de güzel telefondur ama Xperia modelleri kadar kullanışlı değildir. Ben Z3 ' ü zaten örnek verdim piyasası değer kaybetmiyor diye. Z3 ' de Sony rezalet bir iş çıkardığı ortada zaten. Bunu Z3 ' ü alan çoğu kişi söylemekte. Z3 ' ün hatasını XZ ' ye devretmek saçma sapan birşey olmuş durumda. Ben telefonu ilahlaştırmak gibi bir şey yapmıyorum kusurları var ama günlük hayatta kullanılabilecek her türlü işe yaramaktadır. S7 ' de biraz daha karmaşıktır yapısı. Piyasa hakkında da bir söylemin olmuş. Doğrudur 1300 ' e kimse Z3 almaz ama şu andaki piyasası böyle bir durumda. Kendimi kandırdığım da yok zaten tekrar söylüyorum gerçek ne ise o sen Samsung S7 ' sini seversin ben kullanışlı diye Xperia XZ ' yi severim. Fanlık söylemlerini burda sen yapmaktasın.

S7 mi kullanışlı değil, şaka yapıyor olmalısın. Stabilite olarak Sony arayüzü biraz daha iyi. Kişileştirme ve kullanım kolaylığı olarak Touchwiz çok iyi bir arayüz. Hala yanlış cümleler kullanıyorsun. XZ modeline kimse kötü demiyor, bu model X Performance modeliyle beraber Sony'nin çıkardığı en iyi telefonlardır. Kimse Z3 ile kıyaslamıyor bu modelleri, sen kendi kendinle çelişiyorsun. S7 modelleri XZ modellerinden daha iyi telefonlar senin anlamadığın nokta bu. XZ gayet iyi telefon kimse aksini iddaa etmiyor. Çıkıp diyorsun Sony bu telefonu hava atmak için değil, oyun oynama, iş yapma, tek elle kullanım, günlük işlere yarasın gibi amaçlara uygun olarak çıkarıldı diyorsun bu cümle kadar saçma bir yorum olmaz. Üst seviye telefonların hepsi de bunları yapmak için yapılıyor. Hatta orta seviye cihazlar bile bu işe yarıyor. Bu durumların sadece XZ yapıyor demek akla mantığa sığmaz.

S7 mi kullanışlı değil, şaka yapıyor olmalısın. Stabilite olarak Sony arayüzü biraz daha iyi. Kişileştirme ve kullanım kolaylığı olarak Touchwiz çok iyi bir arayüz. Hala yanlış cümleler kullanıyorsun. XZ modeline kimse kötü demiyor, bu model X Performance modeliyle beraber Sony'nin çıkardığı en iyi telefonlardır. Kimse Z3 ile kıyaslamıyor bu modelleri, sen kendi kendinle çelişiyorsun. S7 modelleri XZ modellerinden daha iyi telefonlar senin anlamadığın nokta bu. XZ gayet iyi telefon kimse aksini iddaa etmiyor. Çıkıp diyorsun Sony bu telefonu hava atmak için değil, oyun oynama, iş yapma, tek elle kullanım, günlük işlere yarasın gibi amaçlara uygun olarak çıkarıldı diyorsun bu cümle kadar saçma bir yorum olmaz. Üst seviye telefonların hepsi de bunları yapmak için yapılıyor. Hatta orta seviye cihazlar bile bu işe yarıyor. Bu durumların sadece XZ yapıyor demek akla mantığa sığmaz.
Anladım ki ikimizde aynı şeyi demeye çalışıyoruz. Tamam, farklı şekil yorumlar kullanıyor olabilirim. İlk yorumlarında XZ ' yi kötüleme amaçlı bir yorum olduğunu anladım. Bende Sony nin iyi telefon yaptığını bildiğim için böyle bir tepki verdim. Tekrardan ortaya çıkartıcam ama doğru :) ''hava atmak için değil, oyun oynama, iş yapma, tek elle kullanım, günlük işlere yarasın gibi amaçlara uygun olarak çıkarıldı'' Bu söz doğru olarak kabul edebiliriz. Sony XZ modelinde bu amaçlara daha çok önem vermiş bulunmakta. Neyse gelelim fasulyenin faydalarına. S7 de iyi bir telefon XZ ' de öyle arkadaş ne aldı acaba ona söz hakkı vermedik. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı