Sony XPERIA Z2 Hala alınır mı ?

Z2, kamera ve ekran dışında iyi bir telefon.
Ekran dışında derken? Z1'den bahsediyorsunuz herhalde? 1080 x 1920 yani Full HD bir ekranı var. (~424 ppi piksel)
Ayrıca TRILUMINOS ekran teknolojisi bulunuyor Z2'de. TRILUMINOS olağanüstü renk gösterimi sağlar ve görüntüye daha fazla derinlik katar.

Bu arada Xperia Z2 hala alınabilir bir cihaz.
 
Z2'den bahsediyorum rakiplerine göre kötü bir ekranı var. S5 ve G3'ün kamera ve ekran olarak gerisinde bir telefon ama genel olarak iyidir.
S5'in AMOLED ekranı sizi yanıltmasın. AMOLED ekranı çok canlı renklere sahip olabilir ama ekran seçeneklerinde sinema modu diye bir seçenek var ve ona ayarladığın zaman renkler normale dönüyor. G3'ün ekranı 2K, belirteyim.
 
Z2 de güncellemelerden ötürü sıkıntılar mevcut ama umarım 6.0 güncellemesi ile ortadan kalkar bunlar. Alt hoparlörden ses gelmeme, kısık ahize sesi gibi sorunları var ama dediğim gibi yazılımsal sorunlar örneğin android 4.4 sürümünde bu sıkıntılar mevcut değil.
 
Siz Z2 alın. Hiç bir sorunu yok. Eğer ısınma sorunu var derlerse 23.4.A.0.200 güncellemesi ile bu sorun tamamen ortadan kalktı.
 
Peki şu sony'nin telefon kısmı kapatılacak gibi haberlerden sonra hala alınması mantıklı mı sizce ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı