Sony Xperia Z2 , LG G3 32 GB , One Plus One , HTC One M8

Ali Akkaş

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2014
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba 1700-1800 TL bütçem var. Telefonu bol bol oyun oynamak için , müzik dinlemek için ve sosyal medya'da gezmek için kullanıcam , ama genellikle oyun oynamak için kullanıcam . Fazla fotoğraf ve video çekmem ama çektiğim zamanda güzel sonuçlar vermesini isterim. Sony Z2 alıcaktım ama kasa açıklığı lens kayması su geçirmesi gibi olayları varmış , LG G3 alıcaktım 2K ekran bataryayı çok çabuk tüketiyormuş ve G3 32 GB 2K ekrandan dolayı oyunlarda kasma yaşıyomuş , One plus One alıcaktım ama henüz türkiye'de yok bir kaç satan yer var ama garantisine güvenemiyorum ve HTC One M8 alıcaktım arkadaşlarım olsun diğer forumlar olsun kamerasının çok kötü olduğunu söylediler. Bu dört telefon arasında kaldım kafam çok karıştı önerilerinizi bekliyorum.
 
Bu 4'lüden en iyisi Z2'dir şahsi fikrimce. Dediğin gibi kasa açıklığı falan giderildi diye biliyorum. O ilk cihazlarda değil miydi ?

G3'te 2k ekran.. Gereksiz gibime geliyor bende batarya sıkıntısı yaşarım diye almadım.

One+ One hakkında pek bir şey bilmiyoruz. Yani çok iyi cihaz ama Ülkemizde nerede vardır, dediğin gibi garantisi nedir bunlar önemli şeyler.

M8 ise, eline aldığında premium hissi verse de, alttan üstten boşluklar filan olmamış.. Arayüzü güzel, kamerası berbat.. Bir de yavaştan eskimeye başlayan cihazlar arasında gibi..

Bunlar ilk aklıma gelen sebepler.

Dediğim gibi illaki bu 4'lü olacaksa, Z2 derim. Çok fazla oyun oynayacakmışsınız, sorun yaratmaz gibime geliyor.
 
4 Ultrapixel'den dolayı çok kötü bir sonuç veriyormuş.

Arkadaşlar heralde forumda moderatör egemen arkadaşımız'da Sony Z2 kullanıyomuş ben onunda yorumlarını almak isterim ama nasıl etiketlenir bilmiyorum :(
 
arkadaşlar lg g3 alıcaktım oyunlarda kasma var diyorsunuz. 2200 tl olan bir telefon nasıl oyunlarda kasar anlamış değilim
 
siz bilirsiniz bu kadar kötü kasan bir telefonu 2200 liraya artı 120 lira dış kabına vermek enayilik olur neyse tespitlerini için sağ olun
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı