Sony Xperia z2 mi yoksa LG G3 mü ?

Sony Xperia z2 mi yoksa LG G3 mü ?

• Oy verenlerin toplamı
    25

Burak1905

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sıralar eski telefonum eskidiği için yeni bir telefon alacağım.Para sıkıntım yok ve bu iki telefon arasında kaldım. Bu telefonlardan sizce hangisini seçmeliyim?

Su geçirmezlik gerçekten işinize yarayacaksa Z2 ama kullanma ihtiyacı görmeyeceğiniz bir özellik ise boşa para vermeyin. Ekran tasarımı konusunda Lg G3 hoş bir tasarımı var ayrıca Z2' den daha iyi bir işlemciye sahip.

Aslında senin seçimine kalmış. Sunduğu özellikler açısından ikisi de eşit. Fakat g3 önermiyorum. Çünkü işlemcisi aslında 2k teknolojisini desteklememekte. Bu yüzden performans düşüşleri yaşanabilir.

Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Yavaş olduğu konusuna nereden vardınız?

Şu kanıdan vardım 2013 aynı anda bastık kiminki oyunu daha hızlı açacak diye benimki birazcıkta olsa daha önnce açtı. Arkadaş sonra internet hızını test etmemizi söyledi benimki gene bir milimde olsa önce açtı.

bataryaya önem veriyosanız z2, sadeliğe önem veriyosanız z2, su geçirmezliğe önem veriyosanız z2, kamerada ince ayar yapmayı seviyosanız fotoğrafı full otomatik çekmek size göre değilse z2, sakarsanız telefonu düşürüyosanız z2, 16 gb sizin için önemsizse z2....

Aslında su geçirmezlik benim için önemli fakat lg g3'deki 2k ekran ve kablosuz şarj dikkatimi çekti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende G3 var 32gb'lik ve müthiş bir telefon. Ben G3(32) almanı tavsiye ederim.16 GB'lik alma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…