Sony Xperia Z3 Kutu Açılımı ve İnceleme

Merhabalar bugün bende turkcellden beyaz bir z3 aldım ancak içinden çıkan kulaklık çok moralimi bozdu düz beyaz mikrofonlu kulaklık çıktı içinden sizinki gibi değil bir bilginiz varmı bu konuda ?

Merhabalar bugün bende turkcellden beyaz bir z3 aldım ancak içinden çıkan kulaklık çok moralimi bozdu düz beyaz mikrofonlu kulaklık çıktı içinden sizinki gibi değil bir bilginiz varmı bu konuda ?
Merhaba, kutu içeriği ithal eden firmaya göre değişiyor. Kulaklık farklı olabilir.

Benim kutumdan MH 750 modeli çıktı sizinki de bunlardan biridir büyük ihtimalle.

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1420485687284.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 408
mh410 çıktı teşekkürler yanıt için güzel bi kulaklık almak gerekiyor artık napalım

en azından kulakiçi kulaklık olsaydı tatmin olacaktım ancak düz kulaklık kullanamıyorum. emsallerine göre kaliteliler ancak dediğiniz gibi amiral gemisi üst segmente yakışan kulaklık bunlar değil.

Z1 de kronik olan ekran sorunu umarım bunda cözülmüstür ayrica batarya hala kısa gidiyor birdaha sony almam adamlar 18 ayda 4 z serisi telefon yaptılar compactlar haric ama z1 de hala mesaj yazarken harfleri fazla yaziyor ve bunu yazılımsal olarak halledebilecekken umurlarinda degil sorun isinmadan diyorlar ama telefon hep böyle dokunmatik berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…