Sony Xperia Z3 Kutu Açılımı ve İnceleme

Batarya ömrü özellikle Stamina nodu açıkken gayet uzun.
Dokunmatiğiyle ilgili bir problem yaşamadım.

Bedirhan kardeş hayırlı olsun telefonunu seni adına sevindim inşallah bende alçam ama takıldım nokta var istanbul bilişimden alçam uygun fiyat diğer mağazalara göre sıkıntı yaşarmıyım sony z3 alçamda kararsızım garanti belgesi durumları nasıl yardımcı olursam sevinirim telefondan memnunmsun ısınma ve şarj v.s nasıl aydınlatırsan sevinirim

Garantilik bir durum yaşamadım şu an ama İstanbul Bilişim kendi garanti veriyor ve alırken birde Cep Kask yaptırabiliyorsun uygun bir ücret karşılığında. Kırılma çalınma gibi olaylarda yardımcı oluyormuş. Daha hiç işim düşmediği için kesin bilgi vermek istemiyorum ancak şarj konusunda sıkıntın olmasın oldukça iyi gidiyor ve ısınma konusunda da cihaz ısınıyor elbet elinizi biraz rahatsız ediyor ancak daha hiç ısınmadan dolayı kapanmadı ve kolay kolay da ısınmıyor.

Gerçekten çok iyi bir inceleme olmuş. Ürününüzde bir sıkıntı çıkmaması iyi olmuş çünkü yan sınıftan bir arkadaşımda resim çekerken pembeleşme, sarartma gibi sorunları var. Hayırlı uğurlu olsun. Son olarak yeniden dönüş yapmanıza sevindim.

Teşşşekürler aydınlatın için bedirhan kardeş yorumun benim için önemliydi bende ona göre istanbul bilişimden z3 alçam ay sonu memnun olduğuna sevindim inşillah bende sıkıntı yaşamam malum diğer mağazalarda baya fark var istanbul bilişim fiyatı uygun oda beni korkuttu yoksa cin malımı içimden kendi kendime dedim 300 yakın fark var teknosa ve gold mağazalarında çekinçelerim oldu ne zamandan beri kullanıyon istanbul bilişimde yorumları okuyorum güvenilmez diyorlar kafamda soru işaretleri kaldı

Böyle babaya can kurban. Güzel bir inceleme olmuş,herşeyi detaylıca anlatmışsınız.

Direk mağazadan alınca sıkıntı olmaz ama bir keresinde sıfır HTC One almıştım internet üzerinden ürün iade edilmiş bir ürün çıkmıştı. Siz yinede dikkatli olun.

bedirhan, post: 991019, member: 7761"]Direk mağazadan alınca sıkıntı olmaz ama bir keresinde sıfır HTC One almıştım internet üzerinden ürün iade edilmiş bir ürün çıkmıştı. Siz yinede dikkatli olun. Çağlayan istanbul bilişimden mağazasını gittip alçam interneten üzerinden almıçam cep telefonuda sıkıntı filan yaşamadın ne kadar süreyle kullanıyon sesi nasıl güzel geliyormu telefonundan memunmusun almama tavsiye ediyormusun Çok soru sordumya kardeş insanın içinde kuşku olunca

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…