Sony Xperia Z3 vs LG G4?

Sony Xperia Z3, LG G4'ün rakibi değil. LG'nin rakibi Xperia Z3+. Ancak ondada ısınma sorunu var dendi. Ben kendim kullanıyorum bence pek ısınmıyor.
 
Kendimde sony kullanıyorum. Evet dediğine katılıyorum ama ben genel olarak sony öneriyorum ondan dolayı xperia z3 dedim yoksa ikisinin karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum.
 
Arkadaşlar son defa sorup sizinde canınızı sıkmak istemiyorum.Aşağıdaki öneriler için hangi telefonu önerirsiniz çünkü bundan 3 yıl sonraya kadar telefon almayacağım. Beni uzun süre idare etsin ve özellikleri iyi olsun.
-Batarya.
-Performans.
-Kamera
-Uzun süre idare edebilecek.
-Uzun zamanlar güncelleme alacak ve tasarımı şık olacak.
 
Hocam ben G4 ve M8 arasında kaldım. M8 aldım özellikleri G4'e göre düşük olmasına rağmen bu kadar stabil bir Android görmedim. Bi bakmanızı tavsiye ederim. Tasarımıda çok hoş.
 
Testler vs. donanım olarak S6 önde evet. Fakat günlük kullanımdaki rahatlık bakımından G4 diyorum. Ayrıca o donanım farklarını ancak benchmark testlerde görürsünüz. İki telefonda gayet akıcı ve çok iyi.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı