Sorgu paneli kullanmak suç mu?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Arkadaşımla konuşurken bana T.C. mi attı nereden buldun dedim denedim. 2023 zamanlarında ismimi denedim ve doğru çıktı birkaç kişiye daha baktım sonra tehdit yayma vb. işlere girmedim bir şey olur mu?

Arkadaşımla konuşurken bana T.C. Mi attı nereden buldun dedim denedim. 2023 zamanlarında ismimi denedim ve doğru çıktı birkaç kişiye daha baktım sonra tehdit yayma vb. işlere girmedim bir şey olur mu?

Aslında suç ama kimse sizi şikayet etmediye sorun olmayacaktır. Yine de girmeyin bu işlere bir daha.

Arkadaşımla konuşurken bana T.C. mi attı nereden buldun dedim denedim. 2023 zamanlarında ismimi denedim ve doğru çıktı birkaç kişiye daha baktım sonra tehdit yayma vb. işlere girmedim bir şey olur mu?
Tabiki panel kullanmak suç tabi datada izinizi bırakırsınız yada rat vesaire yiyebilirsiniz yabancı sitelerden dolayı. Artık devlet sıkı denetimde bu işte.

Tabii ki panel kullanmak suç tabii datada izinizi bırakırsınız ya da RAT vesaire yiyebilirsiniz yabancı sitelerden dolayı. Artık devlet sıkı denetimde bu işte.

Bilgisayar değiştim artık eski bilgisayara format atsam olur mu?

Arkadaşımla konuşurken bana T.C. Mi attı nereden buldun dedim denedim. 2023 zamanlarında ismimi denedim ve doğru çıktı birkaç kişiye daha baktım sonra tehdit yayma vb. işlere girmedim bir şey olur mu?

Pek bir şey olacağını sanmıyorum hocam geçen panelcilikten alınan iki kişi bile 48 saat sonra salındı size bir şey olmaz bence ve ek olarak bir sizi şikayet ettimi

Sabah 5'te ters kelepçe haberin olsun.

2023'te yaptım şu ana kadar bir şey olmadı ama şaka maka gene de stres oluyorum aklıma gelince.

Pek bir şey olacağını sanmıyorum hocam geçen panelcilikten alınan iki kişi bile 48 saat sonra salındı size bir şey olmaz bence ve ek olarak bir sizi şikayet ettimi.

Etmedi.

Hocam devlet sıkı denetimde o giriş-çıkışlar datada kalıyor fark edilmezmi.

Atsan ne yazar dataya işlemiş.

Gene de ben kimseyi tehdit etmedim yaymadım bokunu çıkaranlara bir şey olmuyor ne yapmam lazım.

2023'te yaptım şu ana kadar bir şey olmadı ama şaka maka gene de stres oluyorum aklıma gelince.

Etmedi.

Gene de ben kimseyi tehdit etmedim yaymadım bokunu çıkaranlara bir şey olmuyor ne yapmam lazım.
Şu ana kadar birşey olmamışsa iyi ama er yada geç fark edilir datada sonuçta

Şu ana kadar birşey olmamışsa iyi ama er yada geç fark edilir datada sonuçta
kullandığınız site raporlanırsa haşırt the blakport olabilir yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı