Gitme ihtimali çok düşüktür. Yüzdelik dilimler zaten düşecek. Ona bunu söyleyebilirsin.Benim arkadaşım Sorubak'tan puanını hesaplayınca LGS puanı 381 çıkıyormuş ve geçen sene 408 puanla alan bir okula gideceğine inanıyor. Sizce ona ne demeliyim?
Gitme ihtimali çok düşüktür. Yüzdelik dilimler zaten düşecek. Ona bunu söyleyebilirsin.
Sınavın kolay olduğu söyleniyor dolayısıyla başarılı olan insan sayısı geçen seneye göre artacak, böylelikle geçen yıldaki yüzdelik dilimine göre daha düşük bir yüzdelik dilimine gireceksin ve bu yetmezmiş gibi okul taban puanları da artacak.Hocam yani bir okul 4.51 ile alıyorsa bu sene 4 ile mi alacak mesela
Hayır. Sizin yüzdelik dilimler düşecek. Mesela geçen sene 450 puanla yüzde 2 ye girdin bu sene ise 450 puanla yüzde 3 e gireceksin. Lisenin yüzdeliği çok değişmez.Hocam yani bir okul 4.51 ile alıyorsa bu sene 4 ile mi alacak mesela
Hayır. Sizin yüzdelik dilimler düşecek. Mesela geçen sene 450 puanla yüzde 2'ye girdin bu sene ise 450 puanla yüzde 3'e gireceksin. Lisenin yüzdeliği çok değişmez.
@AsmerrrrHocam gitmek istediğimiz lise 2021 de 4.51 2020 de 3.83 2019 da 3.53 ile aldı sizce bu sene hangi seneye benzer yüzdelik dilimler açısından
Bilmiyorum. Eğer üstteki kişiler tercih ederse yüzdeliği düşer. Ama şimdiye kadar hep düşmüş. Bence bu yıl yine 3 üstü ve 3.5 altı alır. (Tahminimce).Hocam gitmek istediğimiz lise 2021 de 4.51 2020 de 3.83 2019 da 3.53 ile aldı sizce bu sene hangi seneye benzer yüzdelik dilimler açısından
@Asmerrrr
Bilmiyorum. Eğer üstteki kişiler tercih ederse yüzdeliği düşer. Ama şimdiye kadar hep düşmüş. Bence bu yıl yine 3 üstü ve 3.5 altı alır. (Tahminimce).
@AsmerrrrHocam benim arkadaşım 381 puanla geçen seneye göre yüzdelik dilimi 8.52 çıkıyor sizce bu sene 9 falan olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.