LGS sonucu çok kötü

Şu dönem kadar eğitimin içine edildiği durum yok.

İmam-Hatip ne demektir, neye hizmet eder Allah aşkına bari siz mahalle olarak tepki verin biat ettiğiniz yönetiminize.

Eskiden 3 tip lise vardı; Fen, Anadolu, Meslek

Bunlara arz-talep oranında 5. sınıf sonunda girilen sınav ile girilirdi. Sınavda başarılı olamayanlar ise Mahallesindeki liseye giderdi. Üniversitede o liselerden başarılı bir şekilde gelen o kadar çok arkadaşım oldu ki, hepsi gayet de zeki, akıllı ve başarılıydı.

İmam Hatip nedir ya, amacının ne olduğunu az çok bildiğimiz bir okul türü ve bu ahlaksız dönemin sembolü gibi oldu.

Anadolu Liseleri dökülüyor, fen liseleri tamir görüyor hop yukarıdaki resme bak.

Bu ayrımcılığa yazıklar olsun diyorum.
Binanın iyi olmasından mı bahsediyorsunuz?

Binanın iyi olmasından mı bahsediyorsunuz?

Doğru düzgün eğitim bile verilmeyen bir okulda böyle güzel binalar yapmaları bu kadar para harcamaları doğru değil dinin okulu olmaz
Bu okulları yapmak yerine Anadolu ve meslek liselerini düzeltseler keşke.

Doğru düzgün eğitim bile verilmeyen bir okulda böyle güzel binalar yapmaları bu kadar para harcamaları doğru değil dinin okulu olmaz.

Lisede bom boş 4 sene geçirip istediğimiz meslek için üniversite okuduktan sonra hiçbir işe yaramıyorsun tıb okumadıysan yurt dışında bile mesleki eğitim veriyorlar okullarda doktorluk hemşirelikte bu mesleki eğitimlere dahil oluyor kısacası eğitimi gram umursamıyorlar.

Gideceğim imam Hatip'in yüzdelik dilimi 1.54, kontenjanı 60 kişi. Fotoğrafı da böyle. Eki Görüntüle 2236414

Pandemi değil deprem.

Hocam ortaokulu imamhatipte okumadıysanız zorlanırsınız ben ortaokulu imamhatipte okudum cidden zor bir okul fazla din dersi, Arapça dersleri, kuran okuma, Full erkeklerden oluşan sınıf, kızlarla erkekler ayrı.

Hocam ortaokulu imamhatipte okumadıysanız zorlanırsınız ben ortaokulu imamhatipte okudum cidden zor bir okul fazla din dersi, Arapça dersleri, kuran okuma, Full erkeklerden oluşan sınıf, kızlarla erkekler ayrı.
Ortaokulda da imam hatipteydim

Doğru düzgün eğitim bile verilmeyen bir okulda böyle güzel binalar yapmaları bu kadar para harcamaları doğru değil dinin okulu olmaz
Doğru düzgün eğitim vermeyen dediğiniz yerin geçen seneki performansı

Dosya Ekleri

• 1719861993113.png
    1719861993113.png
    793,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Doğru düzgün eğitim vermeyen dediğiniz yerin geçen seneki performansı.

Hepsi ortalama veya üstü Anadolu liselerinden de çıkıyor ama hiçbirinin bütçesinin bu okulun yarısı kadar olmadığına adım kadar eminim.

Zaten bu okulu 2. tercih olarak yazmayı düşünüyorum 1. tercihim baykar mesleki teknik anadolu lisesi olacak.

Zaten bu okulu 2. tercih olarak yazmayı düşünüyorum 1. tercihim baykar mesleki teknik Anadolu lisesi olacak.

Meslek lisesi gelecektir 1.sıraya yazarsanız hangi bölümü düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı