Efe Türkyılmaz
Centipat
Daha okulların puanı açıklanmadı neden bu kadar karamsarsınız geçen senekiler pandemiye denk geldiği için OBP puanları o kadar yüksek bu sene düşecek. Düşmeme ihtimali yok.
Gideceğim imam hatip'in yüzdelik dilimi 1.54, kontenjanı 60 kişi. Fotoğrafı da böyle.Bence biraz kendini kandırıyorsun ben 89 OBP'li liseye gitmeyi planlıyorum ve hiç umudum yok yani çok iyi bir şey bekleme yine de bana kalırsa meslek git.
Pandemi değil deprem.Daha okulların puanı açıklanmadı neden bu kadar karamsarsınız geçen senekiler pandemiye denk geldiği için OBP puanları o kadar yüksek bu sene düşecek. Düşmeme ihtimali yok.
Gideceğim imam Hatip'in yüzdelik dilimi 1.54, kontenjanı 60 kişi. Fotoğrafı da böyle. Eki Görüntüle 2236414
Pandemi değil deprem.
Gideceğim imam Hatip'in yüzdelik dilimi 1.54, kontenjanı 60 kişi. Fotoğrafı da böyle. Eki Görüntüle 2236414
Pandemi değil deprem.
0.07 oluyorHocam kartal imamhatipe neden gitmiyorsunuz bir de 1 yanlış ile yüzdelik diliminiz kaç?
Gideceğim imam hatip'in yüzdelik dilimi 1.54, kontenjanı 60 kişi. Fotoğrafı da böyle. Eki Görüntüle 2236414
Pandemi değil deprem.
Obpli liseye girmeniz zor. Hadi 94 puana 92-93 puanınız olsa girersiniz diyeceğim ama 90 çok çok zor bir ihtimal. Lgs puanı tercihlerine meslek liseleri yazın bence obpli liselerdede kendi puanınıza yakın liseleri tercih edin sonra boşta kalırsanız açığa almak zorunda kalabilirsiniz.Arkadaşlar, merhaba. Bildiğiniz gibi dün LGS açıklandı ve dediğim gibi çok kötü bir puan aldım. Bütün sene dershanelerde ve kurslarda çok çalıştım, birçok kitap okudum ama yine de hiç çalışmayan kişilerle neredeyse aynı puanı aldım. Puanım 330 ve yaşadığım yerde sadece imam hatip ve meslek liselerine OBP puanı ile giriş yapmayı düşünüyorum. Sizce ne yapabilirim? Moralim çok bozuk, ailem bana bile bakmıyor, onların da gururunu kırdım. Son 2 gündür hiçbir şey yapasım gelmiyor. İstediğim okulun OBP'si 94, benim OBP ortalamam ise 90 civarında. Acaba girebilir miyim? Başka şansım yok gibi görünüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.