Sorumluluk sınavını geçemezsem ne olur?

Yanlışın var korona virüsünden dolayı ortalaması 50 altında olanları 2019-2020 eğitim yılında geçirdiler zaten 2. dönem sınav yapmadılar. İlk dönem ortalaması 50 altı olanlar sınıftan geçti fakat 50 altında not aldığı derslerden sorumlu olarak geçti. Atıyorum 10 tane dersten 50 altında aldı ve genel ortalaması 40 işte o zaman 10 dersten sorumlu olarak geçti koronadan dolayı o yüzden sorumlu derslerini vermeden mezun olamıyor.
Normalde baraj dersten kalırsan sorumluluğa giriyordun sadece. Virüs yüzünden 50 altı olan tüm derslerin mi sorumluluğuna girdiler?

Arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirelim hatalı söylediğim bir yer varsa bilenler düzeltsin; öncelikle edebiyat veya dil anlatım harici hiçbir dersten sorumluluğa girmessiniz diye biliyorum ortalama 50 altı değil ise ama.

Arkadaşlar bu konuya bir açıklık getirelim hatalı söylediğim bir yer varsa bilenler düzeltsin; öncelikle edebiyat veya dil anlatım harici hiçbir dersten sorumluluğa girmessiniz diye biliyorum ortalama 50 altı değil ise ama.

Gecen sene degistirildi, 3 dersten fazla derslerden kalirsaniz diger seneye sorumlu olarak gecersiniz ve lise bitene kadar o derslerden sorumluluk sinavina girip 50'den yuksek not almaniz gerek. Ayrica, lise 1 de 4 dersten kaldiniz diyelim ve lise 2'ye sorumlu gectiniz, lise 2 de 3 dersten kalirsaniz sinifi gecemezsiniz. Sinifi gecmek için lise 2 de sorumluluk sinavlarina girip en az 2 dersi gecmeniz gerek. Ozetle gecen senelerin toplami ile bu seneden kaldigin ders toplami 6'yi gecerse sinifta kalıyorsun.

Gecen sene degistirildi, 3 dersten fazla derslerden kalirsaniz diger seneye sorumlu olarak gecersiniz ve lise bitene kadar o derslerden sorumluluk sinavina girip 50'den yuksek not almaniz gerek. Ayrica, lise 1 de 4 dersten kaldiniz diyelim ve lise 2'ye sorumlu gectiniz, lise 2 de 3 dersten kalirsaniz sinifi gecemezsiniz. Sinifi gecmek için lise 2 de sorumluluk sinavlarina girip en az 2 dersi gecmeniz gerek. Ozetle gecen senelerin toplami ile bu seneden kaldigin ders toplami 6'yi gecerse sinifta kalıyorsun.
Eyw

ortalama 50'nin üstündeyse bu dediğin geçerli mi?

genelde ortalamam 66 67 falan oluyor edebiyat ingilizce falan 70 75. ama kimya matematik ve fizik zayıf gelebiliyor sözlülerle falan zor geçiyorum bu dersleri.
Şimdi sana şöyle soyliyeyim ortalaman 50 altı değilse ve edebiyat dersinde kalmadiysan sınıfta kalmassin ama ortalaman 50 olmasına rağmen Altı tane zayıfın varsa yüksek ihtimal kalırsın
Arkadaşlar bu sınıfta kalma sorumluluk sınavı vs. İle ilgili her şeyi bana sorabilirsiniz
Sınıfta kalma ve sorumluluk sınavı ile ilgili tüm sorularınızi bana sorabilirsiniz

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı