Sorun ben miyim? Yanlış mı davranıyorum?

Hocam herkes kötü şeyler yaşamıştır aileyle ilgili olsun geçmiş ilişkilerle ilgili olsun hayatla ilgili olsun. Geçmiş ilişkilerini ya da geçmişteki sorunları öğrenmek istiyor olabilirsiniz tabii bunu bilerekten ilişki yürütülür ama bu sorunlar zaten gündeminizde yoksa hele ki karşı taraf da bahsedilmesini istemiyorsa bunları çözmek atlatmasına yardımcı olmak sizin vazifeniz değil. Bu sorun her neyse ilişkinizi yıpratmasın yeter. Çok denedim çok üstünde durdum ama anladım ki benimle ilgili değilse o istemediği sürece benim halletmem gerekmiyor. Eski ilişkimde normalde yapılması iyi olan ama ilişkide olmuyorsa halledilmiyorsa zorlamamam gereken birçok şey öğrendim. Ha normalde zaten mantıklı şekilde çözmek olması gerekendir her ne olduysa çünkü karşınızdaki kişi sevgiliniz, eşiniz, en yakınınız. Bunu sizin karşı taraf için diyorum yani eğer sizinle sevgiliyse zaten hayatında olan biteni sizinle paylaşmak da buna dahildir aynı şekilde sizin de öyle. Dediğim gibi zorlamaya ısrarla ne olduğunu anlamaya ya da çözmeye çalışmaya gerek yok. Akışına bırakın ama seviyorsanız size yanlış bir şey yapmadığı sürece sevgilinizi bırakmayın.

Şu da bir gerçek ki size karşı olan tavrı hareketleri umursamaz, saygısızca ya da ilgisizse bunu çözmeye çalışmayın. O da farkında tavrının kötü olduğunun ama birkaç kez tekrarlandıysa salın gitsin. Size karşı yapılan o saygısızlığı kaç kere hallettik şimdi iyiyiz deseniz de o kendini tekrar edecek. Karşılıklı anlayış gerek. Bir kez olsun saygısızlık yapan bir daha yapar. Bir kez olsun giden bir daha gider. Göze almıştır çünkü ve bir kez yaptıysa tekrar yapabilir. Düzelmesini beklemeyin böyle iyiseniz devam edin ama inanın o hayalimizdeki karşılıklı saygılı anlayışlı ilişkiler tamamen hayal kalıyor. İlişkilerde tartışma olur ama sonrasında halledilir. Bu tartışmayı siz yapsanız da onun anlayışlı olması lazım kaldi ki siz onun iyiliği için çabalıyorsunuz bunu dile getiriyorsunuz. Akışına bırakın. Çok düşünmeyin su akar yolunu bulur. Önemli olan o yolu siz mi çizdiniz yok da başından beri su akar yolunu bulur muydu? Siz üstünüze düşeni yaptınız. Umarım her şey gönlünüzce olur.

Ağzınıza elinize sağlık hocam. Bitirmek en mantıklısı olacak saygı gördüğümü düşünmüyorum bu ilişkide. Teşekkürler.

Ağzınıza elinize sağlık hocam. Bitirmek en mantıklısı olacak saygı gördüğümü düşünmüyorum bu ilişkide. Teşekkürler.
Size kalmış tabi ki bence de doğru olan bu. Doğru ya da yanlış olsun karar vermek insanı olgunlaştıran en güçlü şey. Düşünün hocam kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ileride bu kızla evlenseniz yuva kurmaya çalışsanız karşıdan da bir şey beklersiniz. Bu sorunlar o zaman ne olur kim bilir. Tek başınıza ilişki yürütmezsiniz. Yaşadım ondan söylüyorum. Karşı taraf size açıkça o kadar hiçbir şey vaad etmiyor ki her şeyi onun adına da düşünmek zorunda kalıyorsunuz TEK BAŞINIZA. Hepimiz için daha iyisi olur umarım.

Size kalmış tabi ki bence de doğru olan bu. Doğru ya da yanlış olsun karar vermek insanı olgunlaştıran en güçlü şey. Düşünün hocam kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ileride bu kızla evlenseniz yuva kurmaya çalışsanız karşıdan da bir şey beklersiniz. Bu sorunlar o zaman ne olur kim bilir. Tek başınıza ilişki yürütmezsiniz. Yaşadım ondan söylüyorum. Karşı taraf size açıkça o kadar hiçbir şey vaad etmiyor ki her şeyi onun adına da düşünmek zorunda kalıyorsunuz TEK BAŞINIZA. Hepimiz için daha iyisi olur umarım.
Hocam sevmeme rağmen kendinden beni soğuttu hala seviyorum fakat ayrılmamıza rağmen bir şey hissedemiyorum üzülemiyorum çünkü benim için doğru olan bu gibi geliyor tek taraflı çabalamaktan ve onun sorunlarını tek başıma çözmeye çalışmaktan yoruldum....

Hocam sevmeme rağmen kendinden beni soğuttu hala seviyorum fakat ayrılmamıza rağmen bir şey hissedemiyorum üzülemiyorum çünkü benim için doğru olan bu gibi geliyor tek taraflı çabalamaktan ve onun sorunlarını tek başıma çözmeye çalışmaktan yoruldum....
Aynı durumu yaşıyoruz hocam. Devam etmesi yanlıştı bitmesi gerekiyordu bizimki de. Kendisinin ardı arkası kesilmeyen hatalarından dolayı ve ders de çıkarmıyordu her geçen gün daha da beter şeyler yapıyordu. He böyle kabul edeni devam ettireni yok mudur vardır ama ilişki toksik olur. Anlayacağınız aynı pistin atı değildik onunla. Kafanıza takmayın hangi kız olsa illa ki memnun edemeyeceğiniz yerler olacak ama sevgilim sonuçta diyip hep onu mutlu etmete devam edeceksiniz. Ama buna benzer olunca elden daha fazla bir şey gelmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kız arkadaşıma gönderdim ve böyle yapmamasını, bu hareketin ilişkiyi ve beni yıprattığını söyledim. Yaşadığı sorunlar vardı biliyordum fakat bunu yapmasının kaynağı geçmişi miydi bilmiyorum. Bunu onunla konuşmak istedim fakat yanaşmadı bile. Ben gelecekte herhangi bir tartışmada ayrılık tehditi ile karşı karşıya kalmak istemiyorum. Her seferinde böyle yapıyor. Bende bu yüzden çözmek istedim fakat sanırım boşa çabaladım. Hatam veya eksik olduğum bir yer var mı? Belirtirseniz sevinirim. Olay akışını takip edebilmeniz açısından fotoğraflara sıra numaraları ekledim. 1 numaradan 9 numaraya kadar sırayla ilerliyor konuşma. Hatalı mıyım?

Ayrıca eklemek istiyorum cringe mesajlar olabilir. Kusuruma bakmayın sonuçta bende genç birisiyim 20 yaşında ne kadar olgun olabilirsem😊

Dostum kusura bakma ama kız çok ergen olgun kafası yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu kız arkadaşıma gönderdim ve böyle yapmamasını, bu hareketin ilişkiyi ve beni yıprattığını söyledim. Yaşadığı sorunlar vardı biliyordum fakat bunu yapmasının kaynağı geçmişi miydi bilmiyorum. Bunu onunla konuşmak istedim fakat yanaşmadı bile. Ben gelecekte herhangi bir tartışmada ayrılık tehditi ile karşı karşıya kalmak istemiyorum. Her seferinde böyle yapıyor. Bende bu yüzden çözmek istedim fakat sanırım boşa çabaladım. Hatam veya eksik olduğum bir yer var mı? Belirtirseniz sevinirim. Olay akışını takip edebilmeniz açısından fotoğraflara sıra numaraları ekledim. 1 numaradan 9 numaraya kadar sırayla ilerliyor konuşma. Hatalı mıyım?

Ayrıca eklemek istiyorum cringe mesajlar olabilir. Kusuruma bakmayın sonuçta bende genç birisiyim 20 yaşında ne kadar olgun olabilirsem😊

" Matematik yapamıyorum çünkü matematik hocam çok kotuydu."

Bazı kişiler sen haklısın demişler lakin en büyük hata aslında senin.
Nedenlerini açıklim;

• Kıza karşı hep sen yazan tarafta olmuşsun mesajlarda çoğu kez satırlarca mesaj atmışsın.
  • Kız seni hiç takmıyorken bile sadece "hmm, evet, olabilir, belki" gibi laflarla başından atmaya çalışmış.
  • Çoğu olayı sana anlatmıyor buradan yola çıkarak senden gizlediği şeyler olduğunu bilmen gerekirdi.
Aslında karşındaki kız zeki birisi az laf çok iş yaparak konuşmuş ve hatalı olmamana rağmen seni kendini hatalı olduğunu düşündürmüş kısaca kendini alttan alma bırak istemiyorsa zorlama kaybeden hep sen olursun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı