MeraklıKullanıcı000
Centipat
Merhabalar öncelikle yaşadığım problemi sonrasında da çözümü ile ilgili atacağım adımları anlatayım bilgi ve fikir almak istiyorum. Öncelikle dizüstü bir bilgisayar kullanıyorum, bilgisayarda hem M.2 SSD girişi hem 2.5" HDD/SSD girişi mevcut. Bilgisayarımı aldığımdan bu yana kulllandığım 1TB HDD takılı son birkaç aydır disk kullanımı hiçbir şey yapmamama rağmen %100 görünüyordu bir şüphelendim fakat kurcalamadım son 2 aydır da disk tarama yeniden başlat disk bozuk vs. hatayı tam olarak hatırlayamıyorum her bu hatayı görüşümde tarattım bildirim gidiyor fakat bir süre sonra tekrar geliyor geçen ay bir format attım atmamın sebebi de yine bu hataydı hatanın ilerleyen boyutunda bilgisayar açılış ekranında takılıp kaldığından dolayı format attım 1 2 hafta kadar bir problem yaşamadım bugün yine bana aynı hatayı vermeye başladı uygulamalarla tarattım sonucunda bir uygulama fazla anlamadığım birkaç sonuç verdi bir uygulamada da sağlık durumu dikkat yazıyordu bende artık değişmenin zamanının geldiğini düşünmeye başladım öncelikle hatayı paylaşayım değiştirmemi gerektirecek bir durum mu onun hakkında bilgi alayım sonrasında SSD'ye geçiş düşüncem var cihazın M.2 girişine SSD taksam bu harddisk böyle içinde dursa başımı ağrıtır mı ilerleyen dönemlerde yoksa en temizi direk 2.5" bir SSD alıp harddiski iptal edip onu mu kullanayım? Biraz uzun oldu, cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: