HDD'den SSD'ye geçiş

the_hunters

Zeptopat
Daha fazla  
Selamlar Toshiba MQ-01ABD032 HDD kullanıyorum ama SSD için Kingston A400'ü düşünüyorum sizce değiştirsem hızda bir kayıp yaşar mıyım?
(Toshiba SATA 2 bağlantıya sahip)
(Kingston SATA 3 bağlantıya sahip)

A400 kalitesiz bir SSD önermem. Ben paraya kıyıp kaliteli bir şey aldım çok memnunum şu an. Bozuk HDD'den Samsung 870 EVO'ya geçtim ve fark bayağı hissediliyor. Eğer A400'e geçerseniz sonradan çok başınız ağrır. Bütçe belirtirseniz öneri yapabiliriz.

Hayır daha iyi bir bağlantıya geçtiğiniz için sorun olmaz daha iyi olur. Eğer SATA 3'den 2'ye geçseydiniz olurdu ama şimdi HDD'ye göre daha yavaş olmaz. Ancak SSD normal bir SSD'den daha yavaş çalışır, eğer anakart SATA 2 ise.

Bütce bakımından 450'ye kadar çıkabilirim ve bir de aparatı nereden bulabilirim teşekkürler

Bütce bakımından 450'ye kadar çıkabilirim ve bir de aparatı nereden bulabilirim teşekkürler
O zaman kesinlikle bu SSD'ye bakın hocam.

Kaliteli bir model ancak az daha koyup 480 GB Patriot Burst alabilirsiniz.

Baktım ve bunda karar verdim güzelmiş zaten ben oyun oynayan birisi değilim şu an bile 298 GB HDD'den 33GB kullanıyorum ancak sizin dediğinizin 240 GB da var zaten sağ olun ancak ben SSD'yi takmadan önce aparat takacağım için alan küçülecek mi eğer evetse ne yapabilirim çünkü laptop kullanıyorum sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Bütce bakımından 450'ye kadar çıkabilirim ve bir de aparatı nereden bulabilirim teşekkürler.

O zaman 500GB bir SSD'ye bütçeniz maalesef yetmiyor. 450TL'ye sorunlu veya kalitesiz ürünler var. Sorunsuz ve orta-düşük kalite bir ürün en ucuz 500TL. Ben bunu öneririm: Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Normalde Samsung önerecektim ama arada 36TL fark var ve gerek yok ancak verebilirim derseniz tabii ki Samsung alabilirsiniz. Aparat olarak böyle bir şey almalısınız ama ölçüleri kontrol etmelisiniz bu belki uymayabilir. Cihazın laptop olduğunu düşünüyorum.

O zaman 500GB bir SSD'ye bütçeniz maalesef yetmiyor. 450TL'ye sorunlu veya kalitesiz ürünler var. Sorunsuz ve orta-düşük kalite bir ürün en ucuz 500TL. Ben bunu öneririm: Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe. Normalde Samsung önerecektim ama arada 36TL fark var ve gerek yok ancak verebilirim derseniz tabii ki Samsung alabilirsiniz. Aparat olarak böyle bir şey almalısınız ama ölçüleri kontrol etmelisiniz bu belki uymayabilir. Cihazın laptop olduğunu düşünüyorum.

Dediğim gibi oyun oynamadığım için cok bir alana ihtiyacım zaten yok (120GB bile işimi görür ama almışken en az 240GB olsun dedim) ben üçünüzün dediğine baktım ve hepsi de iyi ve kaliteli ben birisimi seçerim hepinize teşekkürler.

Bu sata 3 değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı