Sorunu RX 570'in 1050 Ti ile değişimi

Ata Gülmez

Hectopat
Arkadaşlar Media Markt mağazasından aldığım RX 570 model ekran kartını hata vermesi sonucu garantiye gönderdim ve araya bayram tatilinin de girmesiyle 31 gün sonra ekran kartının hasarlı olduğunu ve muadili ile değiştirileceği haberini aldım. Satış fiyatı 1800 ₺ olan bir 1050 Tİ kart ile değişim yaptılar. Ben ilk aynı ürünü istedim ama satışta yokmuş. Kabul ettim. Ama şu an aklıma takıldı çok geç olmadın geri versem mi? RX570 4 GB modelinden sonra bir eksik yaşar mıyım? Çünkü oradaki satıcı bana daha performanslı olduğunu söylemişti.

Tabii ki sana daha performanslı olduğunu söyleyecek. Çünkü oranın çalışanı. Aksini söylese işinden olur. Kusura bakma ama seni güzelce kandırmışlar. RX 570 1050 Ti'ı ikiye katlayıp ortadan bölen bir kart.

Şu videoları izlemek çok zor değil:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 570, 1050 Ti 'a göre daha performanslı bir kart. Bence hakkın olanı istemelisin.

Satış fiyatı 1800 ₺ olan bir 1050 Tİ kart ile değişim yaptılar.

Burada beni bir gülme tuttu fena kandırmışlar sizi. Bu karta 1800 lira vermek yerine parayı yerim daha iyi. En fazla 600 lira edecek karta 1800 diye sizi kandırmışlar bir an evvel parayı kurtarmaya bak.

RX 570'in muadili kesinlikle 1050 Ti değil. Fiyat olarak yakın olsalar da RX 570 gözle görünür şekilde daha güçlü bir kart.

Ne yapacağım ben şimdi? İtiraz etsem bir şey olmaz mı? Kartı bugün aldım çünkü.

Vatan'ın sitesinde en pahalı Gtx 1050 Ti 4 Gb modeli 1600 lira. Satıcı sana biraz yamuk yapmış anlaşılan. Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam sizi fena kandırmışlar. Bir an önce gidip hakkınızı arayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…