Sorunu RX 570'in 1050 Ti ile değişimi

Ata Gülmez

Hectopat
Arkadaşlar Media Markt mağazasından aldığım RX 570 model ekran kartını hata vermesi sonucu garantiye gönderdim ve araya bayram tatilinin de girmesiyle 31 gün sonra ekran kartının hasarlı olduğunu ve muadili ile değiştirileceği haberini aldım. Satış fiyatı 1800 ₺ olan bir 1050 Tİ kart ile değişim yaptılar. Ben ilk aynı ürünü istedim ama satışta yokmuş. Kabul ettim. Ama şu an aklıma takıldı çok geç olmadın geri versem mi? RX570 4 GB modelinden sonra bir eksik yaşar mıyım? Çünkü oradaki satıcı bana daha performanslı olduğunu söylemişti.

Kardeşim, Ryzen 5 2600X kullanıyorum, 1050 TI da kullandım, şuan 570 kullanıyorum. Hayatınızda daha hiç elinize 570 aldınız mı çok merak ediyorum böyle salladığınıza göre.

1050 TI ile 1060 3 GB arasında bir kart, zaman zaman kafa kafaya kalıyor 1060 ile, zaman zamamsa gerisinde. Ama 1050 TI ile aralarında iki kat fark falan kesinlikle yok, böyle diyen bir kişi büyük ihtimalle sadece BF 5 testine bakıp bu yorumu yapıyordur.

Asus ROG Strix RX 570 4GB kullanarak yorum yazıyorum. Sadece teste baktığımı nereden çıkardınız?

1050 TI ile 1060 3 GB arasında bir kart, zaman zaman kafa kafaya kalıyor 1060 ile, zaman zamamsa gerisinde. Ama 1050 TI ile aralarında iki kat fark falan kesinlikle yok, böyle diyen bir kişi büyük ihtimalle sadece BF 5 testine bakıp bu yorumu yapıyordur.
Ya kardeşim orada arkadaş iki kat farkı abartma olarak söylemiş sen onu nasıl ciddi olarak algıladın gerçekten? 570, 1050 Ti'dan çok daha üstündür.

405746

Arkadaşlar Media Markt mağazasından aldığım RX 570 model ekran kartını hata vermesi sonucu garantiye gönderdim ve araya bayram tatilinin de girmesiyle 31 gün sonra ekran kartının hasarlı olduğunu ve muadili ile değiştirileceği haberini aldım. Satış fiyatı 1800 ₺ olan bir 1050 Tİ kart ile değişim yaptılar. Ben ilk aynı ürünü istedim ama satışta yokmuş. Kabul ettim. Ama şu an aklıma takıldı çok geç olmadın geri versem mi? RX570 4 GB modelinden sonra bir eksik yaşar mıyım? Çünkü oradaki satıcı bana daha performanslı olduğunu söylemişti.
O fiyata rx580 veya gtx 1660 isteseydin daha iyi olurmuş seni kazıklamışlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı