Sosyal bilgisayar kazalarını anlatıyor

• Konuyu başlatan Kum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.680
UEFİ desteklemeyen anakarta boot menüden UEFİ kurdum. Boot menüde gözüküyordu USB başlatıp format attım. Ama açılmadı,boot hatası aldım.
Bir kere format atarken PC error vermişti çıldırmalık. 30 dakika bekledikten sonra...
Bir keresinde ubuntu dual boot yaptım. Fast boot açık kalmış biosa girilmiyor. Ubuntuda tıkandım Windows'da önemli veriler var. Allah'tan sosyalde konu açıp ubuntuyu boot menüden silmiştim.

Bilgisayarım kırıktı, tiklerim yüzünden kazayla çarptım ve bütün ekranı gitti. Ardından paramız olmadığı için yaptıramadık, ablamlar ev temizliği yaparken güzelim bilgisayarı atmışlardı. Yıllarca bilgisayar alamamıştık.

Laptop kullanıyordum bir zamanlar, üstüne düştüm o bana ben ona girdim.

Şimdi güncel olarak kullandığım PC masaüstü, kasayı masasının köşesine koymuştum küçük bir dirsek çarpması ile devrildi altına attım kendimi altına attım neden bilmiyorum elimle de tutabilirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı