Sosyal fobim var

Nasıl buacağım öyle kişileri.
Bende bilmiyorum arama çubuğuna psikoloji okuyorum yazın belki çıkar ama ailenizi illa bir şekilde ikna etmelisiniz psikologsuz imkansız düzelmez en başta dediğim yöntemi bence şimdi hemen denemeni tavsiye ederim.

Bende bilmiyorum arama çubuğuna psikoloji okuyorum yazın belki çıkar ama ailenizi illa bir şekilde ikna etmelisiniz psikologsuz imkansız düzelmez en başta dediğim yöntemi bence şimdi hemen denemeni tavsiye ederim.

İşte sorun o ailemi ikna edemiyorum.

Kücüklüğünde geçirdiğin trawnalar(nasıl yazılıyor bilmiyorum)yüzünden olabilir
Nasıl buacağım öyle kişileri.

Ben yoda giderken arkamda siyah giyimli birinin beni izlediğini hissediyorum hatta 20 kez arkamıpsiko dönüp bakıyorum.
knk o zaman hemen online oyunlar indir ve kendine arkadaş edin hemen mik açmak zorunda değilsin ilk önce chatten ark olmayı dene hatta istersen berebaer valorant oynuyabilirz

En başta dediğim yöntemi denediniz mi?

Hangi yöntem anlamadım tekrar söyler misiniz?

Ben Valorant oynamıyorum bilgisayarım kaldırmıyor sizce izlenme hissi neden oluyordur.

Ben Valorant oynamıyorum bilgisayarım kaldırmıyor sizce izlenme hissi neden oluyordur.
Büyük ihtimalle geçmişte yaşanan bir olaydan kaynaklanıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…