Sosyal fobimi nasıl aşabilirim?

Ya yanlış anlamayın ama her asosyalim ya da sosyal fobim var diyene spor yap deniliyor sanki 1 ayda johnny bravo olacakmış gibi.

Kişi kendini başkaları için değiştirmek için uğraşmamalı.

3-4 tür mesajlarınıza kahkaha atıyorum dalga gecme amaclı demedim

Maksimum 1 yılda seni unutacak bir toplum veya insanlık umursanmamalı. Bu posttaki kimse sana yardım edemez. Psikolojik olarak işi kendinde bitirmelisin. Spor yapmak vb. gibi boş şeylere girmeyeceğim. Onlar senin vereceğin kararlar. Ama şunu unutma, tipin kötüyse, farklı şeylerle o eksikliğini gidermek zorundasın. Eğer özgüvenli birisi olmak istiyorsan.

3-4 tür mesajlarınıza kahkaha atıyorum dalga gecme amaclı demedi
Dalga geçtiniz demiyorum zaten. Her sosyalleşemiyorum diyene spor yap diyor buradakiler. Spor yapınca ve olumlu sonuç alınca herkes "Wow erko bak yağ" deyip iyi anlaşmaya başlamayacak ki birden. Kişinin ağzından çıkan sözler ve davranışları belirler sosyal ilişkileri.

O 2 vurursa onlar 4 vurur çevremdede var böyle insanlar.

Yani faydası olurda irade önemli 10 kişiden 1 kişide var o irade de.

Çocuk meslek de okuyormuş ya. 1 ay daha bekle staj imkanın varsa staja git bence. En azından daha az muhattap olursun.

ChatGPT ile konuşun, sıkılsan reddit de takıl, shitpost bak izle, south park izle.

Ve kas yap (!) anlarsın ya.

Spor yapmayı çok kolay sanıyorlar. Beslenmeyi ve antrenmanı iyi ayarlamadıktan sonra, 1.5 yılda bile yapılacak fizik, zargana fiziğinden ibaret oluyor. Ah şu Instagram GYM akımı yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…