Sosyal hakkında görüşlerimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konunun başlarında herkes fikirlerini beyan ediyordu, şikayetlerini sunuyordu okey. Sonrasında yönetimden korkuyoruza falan döndü olay. Neyinden korkuyorsunuz? 11-15 yaş aralığındasınız, yönetimdekiler de tam olarak emin olmamakla birlikte moderatörlerin çoğunluğu diyelim 18-20 yaş aralığında. Ne bu yaş baskısı mı? Benden de korkun böö.

Sosyal her şey değil, zamanınızı çok çok fazla harcamayın. Tabii ki arkadaşlıklar kurabilirsiniz ama fazlası sizin adınıza üzücü. Davranışlarınız normal değil.
 
Bu sefer olmayacak. Biz hep sustuk veya susturulduk. Şimdi işler değişti. Ben açmasam başkası açacak. Artık bıçak kemiğe dayandı.

Abart abart, biraz daha abart. Sonra ban gelince veya konun onaylanmayınca "susturuluyoruz!" diye ağlamaya devam edersin. Ne zaman susturuldun? Bir kanıt ver bize.
 
Dandik marka önerenler de ceza almalı.
Yok artık. Buraya insanlar bir şeyler önermekten çok bilgilenmeye ve bilgilerimi başkalarıyla paylaşmak için geliyorlar. Bu arada ''dandik'' marka yoktur. ''dandik'' ürün/model vardır. Öyleyse bu hayatta her hata yapanı hapse atalım. Siz gelir gelmez çok mu bilgiliydiniz? Büyük ihtimal siz de ilk geldiğinizde bir sürü hata yaptınız. Daha katılalı 6 ay ya olmuş ya olmamış. Böyle şeylere gerek yok.
 
Arkadaşlar olan şey şu, Sosyal'e ilginizi kaybediyorsunuz. Zamanla olan bir şey, özellikle de günde 500 mesaj yazan bir insansanız. Tavsiyem Sosyal'i hayatın ortasına koymayın, keyfinize bakın.
Kesinlikle katılıyorum. Günde en aşağı 150-200 mesaj yazardım artık ilgim azaldığından mütevellit günde 15-20 anca yazıyorum, istisnalar dışında. Foruma girmeyi de bir hayli azalttım. Öyle ki foruma gün içerisinde 2. girişimde fark ediyorum ki bir ceza almışım ve cezamın süresi dolmuş, fark etmiyorum bile.

Burada kadrolu ya da sözleşmeli eleman değilsiniz hiç biriniz. Memnun olmayan çıksın, ya da forumu azaltsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı