Sosyal hayatım yok

Sosyal hayat bence abartılan bir şey. Benim de arkadaşım sevgilim vs yok ama eksikliğini hissetmiyorum. Kendi kendine yetmeyi öğrenmen lazım.

Biliyor musun bende aynı sorunu yaşıyorum. Boş ver. Varsın olmasın.

Kardeşim giriyosun bir MMORPG'ye sonra chate klan var mı klana girmek istiyorum yazıyorsun sonra istemediğin kadar adamla muhatap olup hayatını kaydırıyorsun.

Okuldayken arkadaşım vesaire yok. Okulda sadece ders yapıyorum bırakmadan. Ara sıra nefes almak için çıkıyorum. Sınıftaki 3-4 öğrenciler mesela gayet güzel eğleniyorlar. Akşam internetten falan oyun oynamaya birbirlerini falan çağırıyorlar. Onları görünce kendiğimi fazla yalnız ve değersiz hissediyorum. İnsanlarla takılamıyorum. Ailemden uzak kalınca savunmasız hissediyorum ve korkuyorum. Nedense insanlar benden nefret ediyorlarmış gibi geliyor. Arkadaş istiyorum çünkü vakit geçirecek bir şey bulamıyorum. Okuldan eve evden dershaneye dershaneden eve. Dizi falan izliyorum ama onlara da odaklanamıyorum. Orada hareket ederken başka bir şeylerle uğraşıyorum çünkü. Mobil oyun falan oynayayım falan diyorum ilgimi çekmiyorlar hiçbiri. Hepsi çok sıkıcı. Siz ne düşünüyorsunuz?
ah lan :(

Dediğim gibi adım attım defalarca kez. Ama onların davranışıyla benim davranışım tutmuyor. Ben ciddi ve karamsar bir insanımdır. Onlar gayetse komik ve geleceğimi düşünmeyen anı kurtarmaya bakan kişiler.
Açıkçası bu durumda yapacağın pek birşey yok. Olayı kabullenmeli ve zamana bırakmalısın, yeni birileriyle inla karşılaşacaksın.

Okuldayken arkadaşım vesaire yok. Okulda sadece ders yapıyorum bırakmadan. Ara sıra nefes almak için çıkıyorum. Sınıftaki 3-4 öğrenciler mesela gayet güzel eğleniyorlar. Akşam internetten falan oyun oynamaya birbirlerini falan çağırıyorlar. Onları görünce kendiğimi fazla yalnız ve değersiz hissediyorum. İnsanlarla takılamıyorum. Ailemden uzak kalınca savunmasız hissediyorum ve korkuyorum. Nedense insanlar benden nefret ediyorlarmış gibi geliyor. Arkadaş istiyorum çünkü vakit geçirecek bir şey bulamıyorum. Okuldan eve evden dershaneye dershaneden eve. Dizi falan izliyorum ama onlara da odaklanamıyorum. Orada hareket ederken başka bir şeylerle uğraşıyorum çünkü. Mobil oyun falan oynayayım falan diyorum ilgimi çekmiyorlar hiçbiri. Hepsi çok sıkıcı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Reis sessiz konuşma arasıa konuş hatta onlara küfür et direkt yüzlerine karşı zaten arkadaş oluyorsun (küfürü tam samimi hissettiğinde et) maalesef bizim ülkede küfürsüz tam samimiyeti kuramıyorsun.

Dediğim gibi adım attım defalarca kez. Ama onların davranışıyla benim davranışım tutmuyor. Ben ciddi ve karamsar bir insanımdır. Onlar gayetse komik ve geleceğimi düşünmeyen anı kurtarmaya bakan kişiler.
Kardeşim sana hiç şunu yap bunu yap diye tavsiye vermeyeceğim. Sorunun ufak bir sorun, büyütülecek bir şeyi yok ama iyi bir psikoloğa gitmen en iyisi olur. Belki psikiyatrik rahatsızlıkların olabilir, o zaman da psikiyatriye gidersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı