ah lanOkuldayken arkadaşım vesaire yok. Okulda sadece ders yapıyorum bırakmadan. Ara sıra nefes almak için çıkıyorum. Sınıftaki 3-4 öğrenciler mesela gayet güzel eğleniyorlar. Akşam internetten falan oyun oynamaya birbirlerini falan çağırıyorlar. Onları görünce kendiğimi fazla yalnız ve değersiz hissediyorum. İnsanlarla takılamıyorum. Ailemden uzak kalınca savunmasız hissediyorum ve korkuyorum. Nedense insanlar benden nefret ediyorlarmış gibi geliyor. Arkadaş istiyorum çünkü vakit geçirecek bir şey bulamıyorum. Okuldan eve evden dershaneye dershaneden eve. Dizi falan izliyorum ama onlara da odaklanamıyorum. Orada hareket ederken başka bir şeylerle uğraşıyorum çünkü. Mobil oyun falan oynayayım falan diyorum ilgimi çekmiyorlar hiçbiri. Hepsi çok sıkıcı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Açıkçası bu durumda yapacağın pek birşey yok. Olayı kabullenmeli ve zamana bırakmalısın, yeni birileriyle inla karşılaşacaksın.Dediğim gibi adım attım defalarca kez. Ama onların davranışıyla benim davranışım tutmuyor. Ben ciddi ve karamsar bir insanımdır. Onlar gayetse komik ve geleceğimi düşünmeyen anı kurtarmaya bakan kişiler.
Okuldayken arkadaşım vesaire yok. Okulda sadece ders yapıyorum bırakmadan. Ara sıra nefes almak için çıkıyorum. Sınıftaki 3-4 öğrenciler mesela gayet güzel eğleniyorlar. Akşam internetten falan oyun oynamaya birbirlerini falan çağırıyorlar. Onları görünce kendiğimi fazla yalnız ve değersiz hissediyorum. İnsanlarla takılamıyorum. Ailemden uzak kalınca savunmasız hissediyorum ve korkuyorum. Nedense insanlar benden nefret ediyorlarmış gibi geliyor. Arkadaş istiyorum çünkü vakit geçirecek bir şey bulamıyorum. Okuldan eve evden dershaneye dershaneden eve. Dizi falan izliyorum ama onlara da odaklanamıyorum. Orada hareket ederken başka bir şeylerle uğraşıyorum çünkü. Mobil oyun falan oynayayım falan diyorum ilgimi çekmiyorlar hiçbiri. Hepsi çok sıkıcı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Kardeşim sana hiç şunu yap bunu yap diye tavsiye vermeyeceğim. Sorunun ufak bir sorun, büyütülecek bir şeyi yok ama iyi bir psikoloğa gitmen en iyisi olur. Belki psikiyatrik rahatsızlıkların olabilir, o zaman da psikiyatriye gidersin.Dediğim gibi adım attım defalarca kez. Ama onların davranışıyla benim davranışım tutmuyor. Ben ciddi ve karamsar bir insanımdır. Onlar gayetse komik ve geleceğimi düşünmeyen anı kurtarmaya bakan kişiler.
Hocam yaşamadan bilemezsiniz. Kötü bir şey.Bazen arkadaşın olmaması daha iyi.Benim var da noluyor![]()
Yalnızlığı övenlerin hepsi nedense 10 15 tane arkadaşa ve flörte sahip insanlar oluyorHocam yaşamadan bilemezsiniz. Kötü bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.