Old Man
Decapat
Hocam bir sene İngilizce hazırlık okudum beni ölsem dil kursuna yollamazlar. Ne de olsa eğitimini aldın diye.
Ah be hocam, yapılacak bir şey yok. Eve dönünce Discord yükleyeyim oradan konuşalım.
Hocam bir sene İngilizce hazırlık okudum beni ölsem dil kursuna yollamazlar. Ne de olsa eğitimini aldın diye.
Farklı bir dil öğrenin. Korece gibi. Hem öğrenmesi kolay hemde kızlar seviyor.Hocam bir sene ingilizce hazırlık okudum beni ölsem dil kursuna yollamazlar. Ne de olsa eğitimini aldın diye.
Zorla eşcinsel yaptıracaklar yani.Hocalar dışında hayır.
Sosyal ilişkilerini geliştirmek için öncelikle kendi kişisel gelişimini bilgi dağarcığını ve kültürel yapını geliştirmen gerek. Bunları tamamlayınca gerisi gelir kendi seviyene göre insanlarla buluşursun ve daha rahat olursun. Emin ol ki kitap okumayan kendini geliştirmeyen insanları hemen anlayacak ve ona göre zaten sosyal çevreni geliştireceksin.İmam Hatip'te okuyorum ve doğal olarak karşı cinsle etkileşimim oldukça kısıtlı. Ne yapabilirim? Arkadaşlık kurabilmek için çeşitli önerileriniz var mıdır?
Not: Lütfen okulu bırak demeyin bırakamam başka bir çözüm gerekiyor.
Zorla eş cinsel yaptıracaklar yani.
kafeye falan git.Hmm... Keko gibi oturmak ha. Karakterimden ödün vermem. Ama başka ne yapabilirim? Yeni tanışma yerleri ortamları yok mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.