Sosyal izolasyon

Mr James Watson

Kilopat
Yer
Aberdeen, WA
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Herkese selaammm!

Sadede direkt geleceğim, bir kız bana yazdı, ben de konuyu değiştirdim karşılık vermedim. Bu kız tüm okula sapık olduğumu yaymış, bir şey yapmak yerine duymamışım gibi takıldım ama çevremde kimse kalmadı. Yeni tanıştığım kişiler de bir gün sonra beni görmezden gelmeye başlıyorlar. Tanışmak dediğim direkt adın ne ne okuyorsun falan yani klasik muhabbet. Yine bir şey yapmadım ama işler biraz ciddiye bindi. Gizli numaralardan birileri arayıp bana neden hala hayattasın ya diye soru sorup yüzüme kapatıyorlar. Kendimi daha mutlu hissediyorum aslında kimse olmayınca ama biraz yeni bu hayat tarzı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Daha önce hep arkadaşlarım vardı konuştuğum en kötü dertleştiğim. Şimdi bazen telefonumu açıyorum ama arayacak kimsem yok. Şehir dışında okuduğumdan tek yaşıyorum evde ailem de yok. Bazen günler boyunca ağzımdan tek kelime çıkmıyor. Yavaştan bunalmaya başladım, bastıkça yalnızlık koyuyorum başımı yastığa uyuyorum da artık bu da bir yere kadar işe yarıyor. Tavsiyeniz var mı ne yapsam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı