Sosyal mecralardan uzak kalmak iyi midir?

Umut is My Name

Femtopat
Daha fazla  
Şahsen ben, sosyal medya kullanmayı seven bir insan değilim. Bir ara kullanmaya çalıştım içi dışı cringe ve toxic kaynıyor. Ortamı berbat ve bana göre değil bence sosyal medya. Mağara adamı diyen oldu, hiç kullanma diyen de oldu. Sizce sosyal mecradan uzak kalmak iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen ben, sosyal medya kullanmayı seven bir insan değilim. Bir ara kullanmaya çalıştım içi dışı cringe ve toxic kaynıyor. Ortamı berbat ve bana göre değil bence sosyal medya. Mağara adamı diyen oldu, hiç kullanma diyen de oldu. Sizce sosyal mecradan uzak kalmak iyi midir?
Sabrı az olan insan kullanmamalı. Sabırlı bir insanımdır benim bile çileden çıktığım oluyor.

Tek kullandığım sosyal mecra Technopat Sosyal ve gayet memnunum.Bana göre diğer sosyal medyalar vakit kaybı.

Bir kere toxic ve cringe kelimelerini ciddi anlamda kullanmanız sorun zaten. Siz zaten şu an sosyal medyanın içerisindesiniz, hala kullanmalı mıyım diye soruyorsunuz.

Bu kelimeler yerine, normal Türkçe ile utanç verici ve kötü insanlar diyebilirsiniz.

Iyi degildir, internete her zaman bagli kalmalisin.

Bunun yaninda senin nasil kullandiginla ilgili bir sey bu. Ben uzun sure kullanmadim, simdi de isime yarayacak seylere bakiyorum sadece. Cringe vs. olan gonderilere de arada bakmak lazim, gulmek lazim ancak abartmamak gerekiyor.

Sosyal medya kullanıyorum lakin gündemi takip etmek için, böyle toxic şeyleri takip etmemeye dikkat et. Bence dengeli kullanmak gerekiyor yoksa içinde kaybolabiliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı