Sosyal mecralardan uzak kalmak iyi midir?

Yaşlı biri olmadığın sürece bir işe yaradığı düşünülmez. Özgürlüğünü elinden alıyor.

Iyi degildir, internete her zaman bagli kalmalisin.

Bunun yaninda senin nasil kullandiginla ilgili bir sey bu. Ben uzun sure kullanmadim, simdi de isime yarayacak seylere bakiyorum sadece. Cringe vs. olan gonderilere de arada bakmak lazim, gulmek lazim ancak abartmamak gerekiyor.
Şu zamana kadar Facebook, Twitter, Instagram ve Tiktok kullanmışlığım oldu. Hatta Tiktokta bir edit videomla popülerde olmuştum ama ortama alışkın değilim. Hepsinde aptalca içerikler var. Technopat'ın ortamına alıştım çok yardımcı oluyorlar.

Şu zamana kadar Facebook, Twitter, Instagram ve Tiktok kullanmışlığım oldu. Hatta Tiktokta bir edit videomla popülerde olmuştum ama ortama alışkın değilim. Hepsinde aptalca içerikler var. Technopat'ın ortamına alıştım çok yardımcı oluyorlar.
Facebook, İnstagram ve özellikle Tiktok'u kullanmak gereksiz, Twitter'ı bilmiyorum. Ben sadece YouTube ve Twitch kullanıyorum.

Facebook, İnstagram ve özellikle Tiktok'u kullanmak gereksiz, Twitter'ı bilmiyorum. Ben sadece YouTube ve Twitch kullanıyorum.
Sosyal medyayı tamamen unutmak için anime izliyorum hocam. Gayette memnunum.

Uzak kal kendini geliştir kitap oku yazılım öğren spor yap daha sayılacak çok şey var.
Light Novel okumayı düşünüyorum hocam. Kafa dağıtmak için arada technopata giriyorum.

Son düzenleme:
Sosyal medyayı kimse kullanmak zorunda değil. İstemiyorsan kullanmayabilirsin, bu seni mağara adamı yapmıyor. Ben çok kullanmıyorum sosyal medyayı, hastaneye çok giderim sadece hastanede beklerken Instagram'ı kullanıyorum onun dışında sosyal medyayla benim de çok alakam yok, hayatıma olumsuz yansımıyor sosyal medyada yeterince aktif olmamam. Rahat ol.

Ağır Twitter bağımlısıyım ve hiç iyi bir şey değil. Özellikle genel olarak sosyal medya insanları çok etkiliyor. 1 aydır elimde iş yok, sosyal medyadan çıkmayan biriyim. Sağda solda videolar izliyorum millet burnunu yaptırıyor, kaşını yaptırıyor, şunu bunu yaptırıyor. Deli gibi kendimde takıntı oluştu, hep sağıma soluma bakıp duruyorum. Sosyal medya olmasa veya ben bunu kullanmasam muhtemelen çok mutlu ve sağlıklı bir insan olurdum.

Ağır Twitter bağımlısıyım ve hiç iyi bir şey değil. Özellikle genel olarak sosyal medya insanları çok etkiliyor. 1 aydır elimde iş yok, sosyal medyadan çıkmayan biriyim. Sağda solda videolar izliyorum millet burnunu yaptırıyor, kaşını yaptırıyor, şunu bunu yaptırıyor. Deli gibi kendimde takıntı oluştu, hep sağıma soluma bakıp duruyorum. Sosyal medya olmasa veya ben bunu kullanmasam muhtemelen çok mutlu ve sağlıklı bir insan olurdum.
Her şeyin fazlası zarardır hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı