Sosyal medya bağımlılığı

TheZed

Picopat
Sosyal medyaya bağımlı hale geldik. 7/24 evdeyim yapacak bir aktivitem yok. Sosyal medyayı oyunları biraz salmak istiyorum. Hayata odaklanmak kendimi az da olsa geliştirmek yeni şeyler denemek ve depomin sistemini düzeltmek istiyorum. Sosyal medya midemi bulandırıyor artık 😟

Sosyal medyaya bağımlı hale geldik. 7/24 evdeyim yapacak bir aktivitem yok. Sosyal medyayı oyunları biraz salmak istiyorum. Hayata odaklanmak kendimi az da olsa geliştirmek yeni şeyler denemek ve depomin sistemini düzeltmek istiyorum. Sosyal medya midemi bulandırıyor artık 😟

Ortalama her gün 4 saat Instagram'a bakıyormuşum. Bunun üstüne bilgisayarda geçirdiğim vakti eklediğinizde günün yarısından fazlası gidiyor.

Şahsen sosyal medyayı adamakıllı kullanmıyorum. Ara sıra gündemi takip etmek için Twitter'a giriyorum. Başka yok. Instagram hesabına bile sahip değilim. 0 takipçili bir hesabım var, onda da haber sayfalarını takip ediyorum. Sanırım en iyisi benimki :D Bunu yapmak için de kafada bitirmeniz gerekiyor maalesef.

Kitap oku. İlgini çeken bir tür bulursan sosyal medyadan uzaklaşırsın. Olay ilgini çeken bir şey bulmakta. Spora başla, gym olur, dövüş sanatları olur, farketmez ne spor yaptığın. Ders çalış eğer hala okuyorsan. Okumuyorsan dil öğrenmeye bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı