Sosyal medya üzerinden adıma iftira atan sahte hesaplar var

MauroIcardi09

Hectopat
Makaleler
1
Evet arkadaşlar. Sorunum bu. Birileri bana sinir olmuş olmalı ki konuştuğum kızlardan birine salakça iftiralar atmış. Hesabı şikayet ettim spamladım ama fake hesap ve kimseyi taklit etmediği için teliften kapattıramıyorum. Engellemem çare etmiyor herkese yalan söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Evet arkadaşlar. Sorunum bu. Birileri bana sinir olmuş olmalı ki konuştuğum kızlardan birine salakça iftiralar atmış. Hesabı şikayet ettim spamladım ama fake hesap ve kimseyi taklit etmediği için teliften kapattıramıyorum. Engellemem çare etmiyor herkese yalan söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?

Siber suçlar daire başkanlığına şikayet edin. IP adresini bulurlar yapan kişiyi de bulurlar.

Eray hocamın dediği gibi siber suçlar idaresine başvurun. Konuştuğu kişilerden sohbet kaydını isteyin ve daha sonra size bir şey yapamaz.

Yeterli şikayetleri yapacağım elime delil geçmesini bekliyorum.

Yıl oldu 2021 siber suçlar gelişti başvurup şikayetçi olman yeterli.

Sınıftan olduğuna eminim başına da gelecekleri az çok tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı