Sosyal Medya Yasakları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar şu an bütün sosyal medya durmuş durumda yasağa bu sefer Whatsapp'ta dahil ben ilk defa görüyorum. Yasağa bu sefer whatsapp yasağını, gerekçesi açıklanmadı fakat yapılan HDP operasyonu ile ilgili olduğunu düşünülüyor bende o şekilde düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Kaynak : Facebook, Twitter, YouTube ve Instagram'a Erişim Sağlanamıyor! - WebMasto
4-Kasım-2016-Internet-Erisimi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohh ne güzel, haber alma hakkını engelleyelim, gazeteleri, dergileri, televizyonları kapatalım, seçilmişlerin iktidarda olanları korunsun gerisini tutuklayalım, bunların hepsine " ülkenin selameti için" diyelim gitsin! Asıl ülkenin selameti insan hakları varsa, sansür yoksa, gerçek demokrasi varsa, adalet varsa söz konusu olabilir... Şimdi biri çıkıp siyaset yapma der, "ülkenin selameti " diyen siyaset yapmamış, biz yapmış oluruz. Yazdıklarıma tahammül etmeyi başaranlar az-çok demokrasi, ifade özgürlüğünü, bunların en temel insan hakları olduğunu anlamış demektir. İnsandan, doğadan, bilimden yana bir ülkede yaşamak dileğiyle...
Burada ülkenin selameti senin sosyal medyandan daha önemli.

Ancak Turk Telekom kaynaklı bir sorun ise, tam anlamıyla rezillik. Bu yüzden umarım bir erişim kısıtlamasıdır.
Öyle bir şey yok genel bir durum bu. VPN, proxy kullanıyorsun girdiğin yerlerde farkında değilsin.

Ohh ne güzel, haber alma hakkını engelleyelim, gazeteleri, dergileri, televizyonları kapatalım, seçilmişlerin iktidarda olanları korunsun gerisini tutuklayalım, bunların hepsine " ülkenin selameti için" diyelim gitsin!
Yurtdışındakilere bak sonra konuş. Ülkeni tanımadan insan içine çıkmadan buradan boş laflar ediyorsun.
azdıklarıma tahammül etmeyi başaranlar az-çok demokrasi, ifade özgürlüğünü, bunların en temel insan hakları olduğunu anlamış demektir.
Doğru. Adamlar haberleşsin, iletişimleri kesilmesin, açık açık evinin önüne terör saldırısı planlasın sende evinde güzelce otur ve ölmeyi bekleyeceksin öyle mi? Kendini kandırma biraz bilinçlenin.
Şimdi biri çıkıp siyaset yapma der,
Demez, çünkü senin yaptığın siyaset değil HDP'liler gibi terör'e destek vermektir.

Savunulacak bir tarafı yoktur bana göre. Oyuncağa dönmüştür internet. Bu esnada bir alıntı koyayım buraya:

Siyasi ve jeopolitik riskler TRY üzerinde baskı oluşturmaya devam etmektedir. Son haber akışı ile beraber sabah işlemlerinde USDTRY kuru 3,1380 ile tarihi rekor seviyesini yenilemiştir. GOÜ para birimleri grubunda USD’ye karşı günlük değer kaybı %0,73’e ulaşan TRY en çok değer kaybeden para birimi konumundadır.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı