Sosyal Medyanın Kaldırılma Düşüncesi

@Batina Ben artık Fahrettin Koca'da güvenmiyorum. Zaten bizim ülkeye mi yapılıyor terör saldırı? Bunu sebep olarak mı atıyorlar? :D Bıktık artık bunların her ipin ucundan çıkmalarını.

Ben hiçbirine güvenmiyorum da bu platformlara da güvenmiyorum. Ayrıcı bir suç olduğunda zaten o kişiyi bulamıyorlar mı? Ama bazen bazı sıkıntılı paylaşımları hemen veya hiç kaldırmadıklarını görebiliyoruz. Bize karşı ekstra bir tutum var mı yok mu bilmiyorum. Konunun detaylarını çok araştırmadım.

Ben bu konu üzerinden yorum yapıyorum hocam. Yoksa benim de eleştirdiğim bir çok nokta var.
Terörist bunları överse terörist değil, ama terörist olmayan ve eleştiren kişilere ya fetöcü ya da terörist bunlar der. Yani hani gerçek terörist olan eylemleri için yapacaklarsa eyvallah, ama gerçek eleştiriye açık konulardan uzak tutacaklar ve hep kendilerin yayınladığı yerleri bakacaksın tek taraf. Bu kadar saçma bir şey olmaz herhalde.

Seçimi kaybetmek istiyorlarsa kaldırsınlar. Benim görüşüm sadece yasa dışı bazı işler olduğu için bu sorunları gidermek amacıyla bazı kısıtlamalar getirilmesi.

Terörist bunları överse terörist değil, ama terörist olmayan ve eleştiren kişilere ya fetöcü ya da terörist bunlar der. Yani hani gerçek terörist olan eylemleri için yapacaklarsa eyvallah, ama gerçek eleştiriye açık konulardan uzak tutacaklar ve hep kendilerin yayınladığı yerleri bakacaksın tek taraf. Bu kadar saçma bir şey olmaz herhalde.

Ali Güngör Bey'in paylaşımını haklı buluyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı