Vay be, ona da mı vergi istiyorlar.
Asıl nokta orası dimi
Vay be, ona da mı vergi istiyorlar.
@Batina Ben artık Fahrettin Koca'da güvenmiyorum. Zaten bizim ülkeye mi yapılıyor terör saldırı? Bunu sebep olarak mı atıyorlar?Bıktık artık bunların her ipin ucundan çıkmalarını.
@Batina Hocam bizim eleştirimizi bile terör saldırısı olarak kabul ediyorlar. Gazeteciler içer de, nerede sapık ve adam öldürenler dışarıda.
Terörist bunları överse terörist değil, ama terörist olmayan ve eleştiren kişilere ya fetöcü ya da terörist bunlar der. Yani hani gerçek terörist olan eylemleri için yapacaklarsa eyvallah, ama gerçek eleştiriye açık konulardan uzak tutacaklar ve hep kendilerin yayınladığı yerleri bakacaksın tek taraf. Bu kadar saçma bir şey olmaz herhalde.Ben bu konu üzerinden yorum yapıyorum hocam. Yoksa benim de eleştirdiğim bir çok nokta var.
Terörist bunları överse terörist değil, ama terörist olmayan ve eleştiren kişilere ya fetöcü ya da terörist bunlar der. Yani hani gerçek terörist olan eylemleri için yapacaklarsa eyvallah, ama gerçek eleştiriye açık konulardan uzak tutacaklar ve hep kendilerin yayınladığı yerleri bakacaksın tek taraf. Bu kadar saçma bir şey olmaz herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.