Sosyal Medyanın Kaldırılma Düşüncesi

Memlekette ahlak denen bir şey kalmadı.

Belki bizim ahlakımız kalmamış olabilir ama sizin her yeriniz ahlak olsa da bir şey olmaz. Netflix'in neresi uygun değilmiş? Gerçek hayatta olmayan ne var? Saçmalamayın lütfen.
a kardeşim sen bir işine git. Forumda bir de yeni üyelik açmış net olarak akp medya merkezinden :D.

Katılıyorum. Troll olduğu çok belli. Hemen banlansın bence.

Umarım tüm sosyal medyaya direkt yasak gelir, tüm erişimler engellenir ve bu durum uzun süre devam eder.

Üstünde durdukları ağacın altına benzin döküyorlar, her türlü kar.

Buradaki kesimin %99'una bir şey olmaz zaten VPN açar devam ederiz.

Arkadaşlar, bir yandan da her şerde bir hayır vardır demişler. Z kuşağının bunlara olan nefretini gecen ki youtube soru-cevap yayınına verilen "dislike"lar zaten gösterdi. Şimdi bu yeni nesil sosyal medya ile beslenen hayatını devam ettiren bir nesil ve büyük kısmı ilk defa önümüzdeki seçimde oy verecek. Sosyal medyayı ellerinden alana karşı açık bir tepki olacaktır sandıkta.
Maalesef ülkede dibi görmeden bir şeylerden (birilerinden daha doğrusu) kurtulamayacağız gibi geliyor bana.

Umarım tüm sosyal medyaya direkt yasak gelir, tüm erişimler engellenir ve bu durum uzun süre devam eder.

Üstünde durdukları ağacın altına benzin döküyorlar, her türlü kar.

Buradaki kesimin %99'una bir şey olmaz zaten VPN açar devam ederiz.

Benzin dökseler n'olacak? "Olsun Reisin bir bildiği vardır." diye kafa yapıları var.

Ne yapalım istiyor bunlar? Sabahtan akşama kadar mal mal TRT ve ATV dizilerinde herkes birbirinin akrabasına nasıl göz dikiyor onları mı izleyelim yani? Gençler haklı valla “oy moy yok” bunlara🤬

Bence yapsın, ortalık karışsın ve muhalefete güzel koz düşsün. Bir şekilde daha kolay olacak muhalefete ve sebepler bulup erken seçimlere zorlanır. Bunlar muhalefet yapacak darbe diyor ya, buraya yazıyorum halk bunlara yapacak. Amaçları da zaten ortalığı kaldırmak ve ülkeyi b'k edip gidecekler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı