Sosyal Önerileri hiç uygulandı mı?

Yine de yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım :) Yapabilecekleri şeyleri ellerinden geldiğince yaptıklarını düşünüyorum. O yüzden direkt olarak yargısız infaz yapmak haksızlık olabilir.
1667058026595.png

Son düzenleme:
Moderatörler değil, yöneticiler öneri konularıyla ilgilenir. Şimdiye kadar birçok öneri uygulamaya geçirildi. Yenilikleri ise aylık açtığım konulardan veya uygulanan önerileri kapalı öneriler kategorisine girip uygulandı filtresine alıp görüntüleyebilirsiniz.

Sizlerin rahatsızlık duyduğu her konuyu yasaklayamayiz, yasaklamiyoruz diye de uygulamaya geçirdiğimiz tüm önerileri çöpe atıyorsunuz.

Konudan-kategoriden rahatsızlık duyuyorsanız kategoriyi veya konuyu göz ardı edin lütfen.

Moderatörler değil, yöneticiler öneri konularıyla ilgilenir. Şimdiye kadar birçok öneri uygulamaya geçirildi. Yenilikleri ise aylık açtığım konulardan veya uygulanan önerileri kapalı öneriler kategorisine girip uygulandı filtresine alıp görüntüleyebilirsiniz.

Sizlerin rahatsızlık duyduğu her konuyu yasaklayamayiz, yasaklamiyoruz diye de uygulamaya geçirdiğimiz tüm önerileri çöpe atıyorsunuz.

Konudan-kategoriden rahatsızlık duyuyorsanız kategoriyi veya konuyu göz ardı edin lütfen.
Çok güzel öneriler var ama çoğu uygulanmadı. Kasım ayı için ne gibi yenilikler düşünüyorsunuz mesela?

Çok iyi öneriler var bazıları uygulandı fakat birçoğu uygulanmadı. 2 öneri sunmuştum ya biri kabul oldu ya da ikisi de kabul olmuştu tam hatırlayamıyorum. Ayrıca uygulamasını yapmak yöneticilere ait, moderatörler sadece kuralları uygularlar.

Eskiden moderatörlük yapmış olsam da şu anda Technopat ile herhangi bir bağlantım yok, yine de yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım :) yapabilecekleri şeyleri ellerinden geldiğince yaptıklarını düşünüyorum. O yüzden direkt olarak yargısız infaz yapmak haksızlık olabilir.
Eki Görüntüle 1557137

Doğrudur bilmediğim için sordum. @Zakramoreas hocamın attığı görselde belli oluyor, gayet de ciddiye alınıyormuş. Lafımı geri alıyorum.

Böyle bir kategorisi varsa ciddiye alınıyordur ve verilen her öneri de uygulanmak zorunda değil. Arka planda bilmediğiniz çok şeyler dönüyor ve her önerinin de yapılabilmesi mümkün değil. En basitinden verilen tüm öneriler yapılsaydı forumda açılacak konu kalmazdı. Her gün A ya da B konusu yasaklansın, forumda bunun konuları açılmasın tarzında konuları açılıyor.

Her öneri elbette uygulanmak zorunda değil. Yöneticilere nasıl uygunsa öyle olur. Örnek vermem gerekirse beğenmeme emojisi ve kategori/konu gizleme özelliği geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı