Belli hocam, zeka seviyenizden direkmen belli ediyorsunuz hiç zor olmadı.Evet hocam.
Belli hocam, zeka seviyenizden direkmen belli ediyorsunuz hiç zor olmadı.Evet hocam.
O konuya bakınca daha açıklayıcı oluyor hocam bu açtığın konu öncelikle hayatına çeki düzen ver derim uyuma saatlerin vb ayrıca sigarayı da bırakmanı öneririm kimse hoş karşılamaz onun dışında 5-6 ay da bir değilde her gün yüzüne su serp haftada 2 kere yıkan saç bakımını vb yap devamı gelir bunlar özgüveni etkileyen şeyler
Hocam direkmen yeni süper kahraman mı?Belli hocam, zeka seviyenizden direkmen belli ediyorsunuz hiç zor olmadı.
Aboo ne diyorsunuz hocamBelli hocam, zeka seviyenizden direkmen belli ediyorsunuz hiç zor olmadı.
Bakımsız olmam insanları neden ilgilendiriyor? | Technopat Sosyal
Bakımını yapmadan snapchat yüklersen bende 10 saniye konuşmak isterim açıkçası.
Ben zaten kendimi yakışıklı buluyorum birçok ittifatlar da aldım, hatta benim kendimi ortalama üstü bulmam birşey değiştirmiyor zaten öyleyim. Dr. David Burns'un psikoloji ile alakalı birçok kitabı ve makalesini okudum üstünü kendi tecrübelerimle doğruladım özgüven sadece kendini beğenmekden oluşmaz.O konuya bakınca daha açıklayıcı oluyor hocam bu açtığın konu öncelikle hayatına çeki düzen ver derim uyuma saatlerin vb ayrıca sigarayı da bırakmanı öneririm kimse hoş karşılamaz onun dışında 5-6 ay da bir değilde her gün yüzüne su serp haftada 2 kere yıkan saç bakımını vb yap devamı gelir bunlar özgüveni etkileyen şeyler
Hocam herkes kendini yakışıklı buluyorBen zaten kendimi yakışıklı buluyorum birçok ittifatlar da aldım, hatta benim kendimi ortalama üstü bulmam birşey değiştirmiyor zaten öyleyim. Dr. David Burns'un psikoloji ile alakalı birçok kitabı ve makalesini okudum üstünü kendi tecrübelerimle doğruladım özgüven sadece kendini beğenmekden oluşmaz.
Benimki nesnel demek istedimHocam herkes kendini yakışıklı buluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.