Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim. Aslında böyle bir şey yapmayı bir süredir düşünüyordum ama nasıl yaparım bilmiyordum. Gerçi hala da tam anlamı ile bildiğim söylenemez. Konumuza dönecek olursak bildiğiniz üzere son günlerde hayvanlara şiddet gözle görülür oranda arttı. Artık buna bir dur deme zamanı geldi de geçiyor. Eskisi gibi haberleri haftalar ya da aylar sonra almıyoruz. Elimizde çok büyük bir güç olan internet erişimi var. Neden bu gücü kullanarak sesimizi yükseltmiyoruz? Neden artık sosyal medyayı sadece saçma sapan tatil resimlerini beğenmek için kullanıyoruz? Neden çeşitli video portallarını zaman öldürmek uğruna hiçe sayıyoruz? Açıkçası bunları düşündükçe içinde olduğum paradokstan çıkamıyorum. Artık birkaç kişi bile olsak birbirimize kenetlenip çok büyük işler yapabiliriz. Kadıköy'de hayvanlara yardım eder misiniz diye sorup para istemeyeceğiz belki ama yüzlerce tweet atacağız. Yeni videolar yeni içerikler çıkaracağız ve insanları bunlara teşvik edeceğiz. Aslında bir kelebek etkisi olacağız arkadaşlar. Her şeyden çok küçük bir kelebek olacağız burada. Ama unutmayın ki bizim buradaki küçük kanat çırpışlarımız dünyanın bir yerlerinde fırtınalar çıkmasına sebep olacak. Eğer olmaz diye düşünüyorsanız sakın böyle düşünmeyin. Hem Muhammed Ali sizce yenilmeyi düşünerek mi ringlere çıktı? Arnold Schwarzenegger o 225 kilo bench press'in altına başaramayacağını düşünerek mi girdi? Einstein okuldaki yaşadıklarından sonra başaramayacağını düşünerek mi çalışmaya devam etti? Hayır. Biz de böyle yapacağız. Çünkü biz artık susmaktan sıkıldık. Kadınlara şiddeti göz göre göre izlemekten, çalınan şeylere göz yummaktan, her gün bir usulsüzlük görmekten en çokta artık robot gibi yaşamaktan sıkıldık. Biz neden hepsinin sesi olmayalım ki?
Son düzenleyen: Moderatör: