Sosyal tayfı tag'i kimlere veriliyor?

Sosyaldeki benim gibi çoğu kişi katkıda bulunuyor ve hala katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Benim anlamadığım bu taglar özel kişilere mi veriliyor sadece? Uzun zamandır tag verilmemiş mesela, neden verilmiyor? @Emre C

Kendilerine itaat eden kişileri alıyorlar galiba.

Sosyaldeki benim gibi çoğu kişi katkıda bulunuyor ve hala katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Benim anlamadığım bu taglar özel kişilere mi veriliyor sadece? Uzun zamandır tag verilmemiş mesela, neden verilmiyor? @Emre C
Normal şartlar altında bununla ilgili bir yazılım kodlanmalı bazı şartlar oluşturulmalı. 5000 mesaj,2000 ödül puanı ve 50 çözüm gibi bu şekilde daha adil ve sistematik olur. Ben 10 bin mesajı olup bu tagı almayan ama yönetimdeki arkadaşların olduğu konularda takılıp daha az mesaj sayısında bu tagı alan kişiler gördüm. Şimdi diyecekler içerik önemli bahsettiğim kişinin düşünceleri de eminim o adama göre daha değerliydi. Emre hoca çok değerli bir insandır ama ne yazık ki ben bu konuyla ilgili Emre hoca dışında kimsenin ilgilendiğini görmedim.

Normal şartlar altında bununla ilgili bir yazılım kodlanmalı bazı şartlar oluşturulmalı. 5000 mesaj, 2000 ödül puanı ve 50 çözüm gibi bu şekilde daha adil ve sistematik olur. Ben 10 bin mesajı olup bu tagı almayan ama yönetimdeki arkadaşların olduğu konularda takılıp daha az mesaj sayısında bu tagı alan kişiler gördüm. Şimdi diyecekler içerik önemli bahsettiğim kişinin düşünceleri de eminim o adama göre daha değerliydi.

Eskiden vardı O, millet puan kasıyordu, kaldırdılar onu.

Eskiden vardı O, millet puan kasıyordu, kaldırdılar onu.
Yanlışınız olmasın önceden beğeni vardı. Ödül puanı sistemi şu an hala devam ediyor. Yıla göre deneyim saçmalığına da ayar oluyorum. Bendeki hesap bakın 4 yıllık olmasına rağmen beni rahatsız ediyor. Çünkü adam 4 yıl önce açmış bir daha girmemiş daha fazla ödül puanı oluyor. Gerekirse aktiflik diye başka bir sistem oluşturulsun. Bakın gerçekten eminim bunu yazılımsal olarak ayarlayabilecek çok yetenekli adamlar var sosyalde zaten Emre hoca bu konuda baya bilgili birisi.

Yanlışınız olmasın önceden beğeni vardı. Ödül puanı sistemi şu an hala devam ediyor. Yıla göre deneyim saçmalığına da ayar oluyorum. Bendeki hesap bakın 4 yıllık olmasına rağmen beni rahatsız ediyor. Çünkü adam 4 yıl önce açmış bir daha girmemiş daha fazla ödül puanı oluyor. Gerekirse aktiflik diye başka bir sistem oluşturulsun. Bakın gerçekten eminim bunu yazılımsal olarak ayarlayabilecek çok yetenekli adamlar var sosyalde zaten Emre hoca bu konuda bayağı bilgili birisi.

Yok, puan sistemi var ama mesaja göre alınıyordu puanlar.

Yanlışınız olmasın önceden beğeni vardı. Ödül puanı sistemi şu an hala devam ediyor. Yıla göre deneyim saçmalığına da ayar oluyorum. Bendeki hesap bakın 4 yıllık olmasına rağmen beni rahatsız ediyor. Çünkü adam 4 yıl önce açmış bir daha girmemiş daha fazla ödül puanı oluyor. Gerekirse aktiflik diye başka bir sistem oluşturulsun. Bakın gerçekten eminim bunu yazılımsal olarak ayarlayabilecek çok yetenekli adamlar var sosyalde zaten Emre hoca bu konuda baya bilgili birisi.
Ödül sistemi çok geride kalmış. Yeni rozet diye bir şey getirmişler ama 1-2 kişi alıyor sadece. Sosyalde bu kategorilere katkıda bulunan bir sürü iyi insan tanıyorum onlara verilmedi mesela.

Yok, puan sistemi var ama mesaja göre alınıyordu puanlar.
Mesela haftalık görev diye bir şey eklensin Sosyal’e çözüm sayısı az olan konuların eskiden çözülmemiş konuların çözümleri 2 çözüm olarak sayılsın. Bu şekilde çözülen sorun sayısı artar herkes kazanır. O kadar çok içerik var ki benim kafamda. Keşke bunlar hayata geçirilse sosyal eminim daha güzel bir platform olur. Mesela oyun tavsiyeleri kısmında 3 konu çözülünce kullanıcı 50 ödül puanı kazansın. Herkese de aynı görevler verilmesin ki yığılma olmasın. Ancak bu sistem yapılırken bunu oyuna de çevirmesinler yine ana amaç korunsun. Boş mesajlarla dolmasın Sosyal.

• Gereksiz mesajlar 19 tane. Bazı yanlış bilgi mesajım ve tartışma mesajlarım gereksiz mesaj olarak ceza verildi.
  • Yanlış bilgi 8 tane.
  • Uygunsuz içerik 1 tane.
  • Uygunsuz üslup 2 tane.
  • Çoklu üyelik 8 tane.
  • Rapor sistemi yasağı 6 tane.
Yav çok uzun bu kadarını yazmış olayım. Toplam 65 tane cezam var.
Mesela bu adam neden sosyal tayfı değil bakın ben bu arkadaşı uzun süredir görüyorum. Geçen yaşlılara saygı duymuyorum diye bir konu açmıştı. Çok akıllı,saygılı ve forumda düşünceleri ile insanları aydınlatacak biri.

@Silinen üye eyvallah kardeşim de çoklu üyelik cezam bulunuyor, muhtemelen o yüzden verilmiyordur da benim için önemli değil. Forumda benden kat kat daha bilgili adamlar illaki vardır, onlara da uygun görüldüğünde veriliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı