"9 yaşındakiler anlardı"? Galiba o yüzden anlamadım. Joergen, en sevdiğim YouTube kanallarından olan PewDiePie'ın oynadığı iğrenç oyun olan Minecraft'tan alıntı bir isim galiba. "SvenN" ise hala bulamadım. *Fazla saçmaladım galiba*."SvenNJoergen" Sevgili 9 yaşındakiler anlardı.
Minecraft'a iğrenç diyen birisini de ilk dega görüyorum. Bu kişi sanırım şey gibi: Arladaşlarının yanında tutup sallayan ama geçmişinde çok fazla Minecraft oynamış bir kişi.Benimki olamaz herhalde.
"9 yaşındakiler anlardı"? Galiba o yüzden anlamadım. Joergen, en sevdiğim YouTube kanallarından olan PewDiePie'ın oynadığı iğrenç oyun olan Minecraft'tan alıntı bir isim galiba. "SvenN" ise hala bulamadım. *Fazla saçmaladım galiba*.
Hocam bizim MC serverimiz var ancak aktif olarak girmiyoruz ayrıca altif olarak girmediğimiz gibi sürekli aktif kalan bir server de değil. Aternos sağolsun ücretsiz bir servis için bazı kısıtlamalar var. Ben size vereyim Steam adresimi Discord adresini de oeadan veririm. Aa bir dakika ben zaten sizi eklemiştim Steam'den. Oradan yazarım ben size.@Mehmet Halis Hocam MC demişken Discord ya da steam hesabınızı atar mısınız? Survival serveri arıyorum kaç gündür delircem.
Baktım da hocam arkadaşlıktan çıkarmışsınız beni. Ne yaptım yine hayırdır? Ekledim şimdi yeniden. @Silinen üyeHocam bizim MC serverimiz var ancak aktif olarak girmiyoruz ayrıca altif olarak girmediğimiz gibi sürekli aktif kalan bir server de değil. Aternos sağolsun ücretsiz bir servis için bazı kısıtlamalar var. Ben size vereyim Steam adresimi Discord adresini de oeadan veririm. Aa bir dakika ben zaten sizi eklemiştim Steam'den. Oradan yazarım ben size.
Avatarimdaki bocuk degil [emoji14] Avatarimdaki Kermit.@Elyr ama bana garip gelen şey ismi değil avatarındaki böcüğümsü şey[emoji3]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.