Sosyal'de en değişik isim

Benimki olamaz herhalde.
"SvenNJoergen" Sevgili 9 yaşındakiler anlardı.
"9 yaşındakiler anlardı"? Galiba o yüzden anlamadım. Joergen, en sevdiğim YouTube kanallarından olan PewDiePie'ın oynadığı iğrenç oyun olan Minecraft'tan alıntı bir isim galiba. "SvenN" ise hala bulamadım. *Fazla saçmaladım galiba*.

Son düzenleme:
Benimki olamaz herhalde.

"9 yaşındakiler anlardı"? Galiba o yüzden anlamadım. Joergen, en sevdiğim YouTube kanallarından olan PewDiePie'ın oynadığı iğrenç oyun olan Minecraft'tan alıntı bir isim galiba. "SvenN" ise hala bulamadım. *Fazla saçmaladım galiba*.
Minecraft'a iğrenç diyen birisini de ilk dega görüyorum. Bu kişi sanırım şey gibi: Arladaşlarının yanında tutup sallayan ama geçmişinde çok fazla Minecraft oynamış bir kişi.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Mehmet Halis Hocam MC demişken Discord ya da steam hesabınızı atar mısınız? Survival serveri arıyorum kaç gündür delircem.
Hocam bizim MC serverimiz var ancak aktif olarak girmiyoruz ayrıca altif olarak girmediğimiz gibi sürekli aktif kalan bir server de değil. Aternos sağolsun ücretsiz bir servis için bazı kısıtlamalar var. Ben size vereyim Steam adresimi Discord adresini de oeadan veririm. Aa bir dakika ben zaten sizi eklemiştim Steam'den. Oradan yazarım ben size.
Hocam bizim MC serverimiz var ancak aktif olarak girmiyoruz ayrıca altif olarak girmediğimiz gibi sürekli aktif kalan bir server de değil. Aternos sağolsun ücretsiz bir servis için bazı kısıtlamalar var. Ben size vereyim Steam adresimi Discord adresini de oeadan veririm. Aa bir dakika ben zaten sizi eklemiştim Steam'den. Oradan yazarım ben size.
Baktım da hocam arkadaşlıktan çıkarmışsınız beni. Ne yaptım yine hayırdır? Ekledim şimdi yeniden. @Silinen üye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı