Sosyal'de farklı düşüncede insan istenmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, paran varsa gidersin Hyper-X, SteelSeries falan alırsın ama bütçesi olmayan adama JD öneriliyor diye kızmayın. Ben de 712 kullanıyorum, gayet memnun kaldım. Bir Cloud II değil tabii ki ama her ürünü de sorunlu değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ya bu adam neden hep böyle abuk subuk konular açıyor. Her gün de maşallah.

Hayır, direk dalgaya aldılar. Kardeşim onu kullanma o zararlı yazılım diyebilirlerdi. Onlara inat kullanmaya devam edeceğim cidden. Bilgileriniz çalınınca ağlamayın filan. Terbiyesizlik resmen.
Size kanıtlarıyla birlikte bilgilerinizi çalıp sattıklarını söyledim. Siz ısrarla "hayır yok öyle bir şey herkes bunu kullanıyor öyle bir şey olamaz!" dediniz. Sonra da uzatmak istemedim ve size "Avast! ile iyi şanslar." dedim. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Size ağlarsınız diyen kişi bir yandan haklı bir yandan haksız. Belki size sert gibi gelmiş olabilir ancak iyiliğiniz için bir şey önerince suçlu biz oluyoruz. Lütfen artık başkalarına da Avast önermeyi bırakın. Sizdeki şey hastalıktır.

Warlock modelini kronik sorunu falan yok bilmeden konuşmayın 2 yıl kullandım taşıma sırasında benim hatam sonucu bilek desteğinin kırılması dışında gayet güzel bir klavye.

Warlock modelini kronik sorunu falan yok bilmeden konuşmayın. 2 yıl kullandım taşıma sırasında benim hatam sonucu bilek desteğinin kırılması dışında gayet güzel bir klavye.

Çok kez Facebook gruplarında bu klavyeyi 1 ay kullanıp sonra klavyesi bozulanları gördüm. Daha 3 saat önce burada bu klavye ile sorun yaşayanı gördüm. Sizde düzgün çalışıyorsa bu kronik sorunlu olmadığı anlamına gelmez. O mantıkla ilerliyorsanız 1 kişi sorun yaşarsa bir klavye kronik sorunlu olmaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…