Hayır, direk dalgaya aldılar. Kardeşim onu kullanma o zararlı yazılım diyebilirlerdi. Onlara inat kullanmaya devam edeceğim cidden. Bilgileriniz çalınınca ağlamayın filan. Terbiyesizlik resmen.Verileriniz çalınmasın diye uyarmışlardır.
Hayır, direk dalgaya aldılar. Kardeşim onu kullanma o zararlı yazılım diyebilirlerdi. Onlara inat kullanmaya devam edeceğim cidden. Bilgileriniz çalınınca ağlamayın filan. Terbiyesizlik resmen.Verileriniz çalınmasın diye uyarmışlardır.
Kronik sorunluysa?Bir ekipmanın yaşam süresi onu kullanana bağlıdır. Rampage, Gamepower, JD gibi markalar berbat değiller. Ama baba markalar düzgün ve ucuz ekipman çıkarmaya pek tenezzül etmiyor bence. İnsanlar bu yüzden zaten böyle markalara yöneliyor.
Kulaklığı taktığında zaten bakteri oluşuyor herhangisi olursa.Uzun vadede daha çok kar ediyorsun. Daha kaliteli basma hissi, daha uzun ömürlü, daha sessiz vs. kalite hissi alıyorsun. Bunun yanı sıra cilt kanseri gibi sağlık sorunlarını yaşama riskin neredeyse sıfıra iniyor. Cihaz bozulduğunda garantiye gönderdiğinde yardım etmeyeceklerini biliyorsun. Asus vs. alınca daha iyi bir hizmet görüyorsun. Bunları üst üste koyunca bir ay daha yemem içmem ama Asus vs. alırım.
Kronik sorunlu parça almadığı sürece!Kronik sorunluysa?
Alakası yok. O malum markaların plastiği, süngeri denetimden vs. geçiyor sanıyor musun? Kanserojen madde içerip içermediğini biliyor musun?Kulaklığı taktığında zaten bakteri oluşuyor herhangisi olursa.![]()
@Mutluww Gerçekten foruma "Foruma gireyim de insanları kanser edeyim" mantığı ile giriyorsunuz. Yaptığınız kendi malınızı övmek, 0 bilgi sahibi olduğunuz konularda biliyormuş gibi konuşmak gibi şeyler. Aslında şaşırdım bugün daha üst düzey kanser bir konu açmanızı bekliyordum.
Umarım...Merak etmeyin bu kişi 1 haftaya kafa dinlemeye 1 seneliğine tatile çıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.