- Makaleler
- 5
Daha çok James Donkey LE modeli hocam. Yanlış olmasın.![]()
Haklısınız ama yine de ben 10 TL daha ekleyip Gigabyte alırım.
Daha çok James Donkey LE modeli hocam. Yanlış olmasın.![]()
Technopat Türkiye'nin en kaliteli sitelerinden birisi burada her düşünceye yer var bunu anlamak çok mu zor?
Çok haklı şekilde konuşmuşsunuz. Resmen bana laf atın da kavga edelim diye mesaj atıyor.Güncel fiyatları bilmiyorum ama Gamepower Medusa zamanında 160 TL verdim aldım. 9-10 ay emin değilim oldu. Bir problem yaşamadım. Gamepower Warlock aynı şekilde. Onuda kulaklıkla aldım ve onda da bir sorun yok. Warlocktan önce kullandigim Motospeed CK-104'u kardeşime verdim. Karşılaştıracak olursak 104 RGB olması dışında bir fark bulundurmuyor. 104'u alalı 3. Yılım oldu bu arada 2 yıl ben kullandım 9-10 aydir kardesimde hala sağlam. Bilmiyorum belkide ben ürünlerimi genelde özenli kullandigimdandir belki ama ilk defa 9-10 ay öncesinde bulastim gamepower'a ve 320 TL (kulaklık+klavye) aldım. O zamanlar da bana gamepower yerine mebran daha kaliteli bir klavye al dendi ama bir kere tattım mekaniği mebrana gecemezdim. Beni hüsrana uğratmadi. Bak @Mutluww sana en çok laf carpitanlardan biriyim ama sen sırf tartışma çıksın diye gereksiz mesaj atan, kendi kullandigini öven, bilgisi olmamasına rağmen bir şey hakkında yorum yapan birisin. Ben bu yüzden sana cikisiyorum. Son açtığın konulara bakarak çoğu kişi bana katılır. Bunun farklı düşünceyle alakası yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.