Sosyal'de farklı düşüncede insan istenmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mutluww sen mesela çok saçma konuşuyorsun. Alakası bile olmayan konularda bana R5 1600 AF fanboyu dedin ben orada sana raporlayarak gereksiz mesaj diyerek raporladım. Sen bazı yerlerde çok yanlış düşünüyorsun ve bazıları tarafından linç yiyorsun ve bu yüzden bu tarz bir konu açmak istedin.
Bir insana en kaliteli ürünü önermek mi yoksa bir ürünün şansa daha iyi geldiği ürünü mü önerirsin?

Sosyal deki Gamepower nefreti adında bir konu açmıştım, ama senin konularınıda gördüm kendi kendime bu adam ciddi mi yoksa eğlence mi arıyor demiştim.

Olasılıklar konuşuluyor. Ben geçen ay İtopya'dan bilgisayar topladım. Kargoya verdiğim gün siteyle ilgili bilgi edineyim diye etrafı gezerken çok ağır olumsuz yorumla karşılaştım (forumda değil, youtube'da). Lakin bir hafta içinde sistemim elime ulaştı ve sapasağlam maşallah. Demem o ki, olasılıklar konuşuyor. Sorun yaşayabilme ihtimalim çok fazla olan bir işe giriştim, fakat sağlam ayrıldım.

Bu demek değil ki her zaman böyle olacak. Daha sağlam markalar, ürünler dururken neden bariz bir şekilde problemli ve dandik ürünleri tavsiye edelim? Eğer tavsiye edilen ürün veya model beklenilen gibi çıkmazsa, bu forumdaki üyelerin birbirine olan güvenini sarsar.

Güncel fiyatları bilmiyorum ama Gamepower Medusa zamanında 160 TL verdim aldım. 9-10 ay emin değilim oldu. Bir problem yaşamadım. Gamepower Warlock aynı şekilde. Onuda kulaklıkla aldım ve onda da bir sorun yok. Warlocktan önce kullandigim Motospeed CK-104'u kardeşime verdim. Karşılaştıracak olursak 104 RGB olması dışında bir fark bulundurmuyor. 104'u alalı 3. Yılım oldu bu arada 2 yıl ben kullandım 9-10 aydir kardesimde hala sağlam. Bilmiyorum belkide ben ürünlerimi genelde özenli kullandigimdandir belki ama ilk defa 9-10 ay öncesinde bulastim gamepower'a ve 320 TL (kulaklık+klavye) aldım. O zamanlar da bana gamepower yerine mebran daha kaliteli bir klavye al dendi ama bir kere tattım mekaniği mebrana gecemezdim. Beni hüsrana uğratmadi ikiside. Bak @Mutluww sana en çok laf carpitanlardan biriyim ama sen sırf tartışma çıksın diye gereksiz mesaj atan, kendi kullandigini öven, bilgisi olmamasına rağmen bir şey hakkında yorum yapan birisin. Ben bu yüzden sana cikisiyorum. Son açtığın konulara bakarak çoğu kişi bana katılır. Bunun farklı düşünceyle alakası yok.

Technopat Türkiye'nin en kaliteli sitelerinden birisi burada her düşünceye yer var bunu anlamak çok mu zor?

Markalar umrumda bile değil. Konu başlığına bakarsak moderatör eleştirince sen suçlu oluyorsun. Ne yani mesaj yazmak için 59 kurala mı bakmalıyız? Ayrıca TDK arşivi de değilim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel fiyatları bilmiyorum ama Gamepower Medusa zamanında 160 TL verdim aldım. 9-10 ay emin değilim oldu. Bir problem yaşamadım. Gamepower Warlock aynı şekilde. Onuda kulaklıkla aldım ve onda da bir sorun yok. Warlocktan önce kullandigim Motospeed CK-104'u kardeşime verdim. Karşılaştıracak olursak 104 RGB olması dışında bir fark bulundurmuyor. 104'u alalı 3. Yılım oldu bu arada 2 yıl ben kullandım 9-10 aydir kardesimde hala sağlam. Bilmiyorum belkide ben ürünlerimi genelde özenli kullandigimdandir belki ama ilk defa 9-10 ay öncesinde bulastim gamepower'a ve 320 TL (kulaklık+klavye) aldım. O zamanlar da bana gamepower yerine mebran daha kaliteli bir klavye al dendi ama bir kere tattım mekaniği mebrana gecemezdim. Beni hüsrana uğratmadi. Bak @Mutluww sana en çok laf carpitanlardan biriyim ama sen sırf tartışma çıksın diye gereksiz mesaj atan, kendi kullandigini öven, bilgisi olmamasına rağmen bir şey hakkında yorum yapan birisin. Ben bu yüzden sana cikisiyorum. Son açtığın konulara bakarak çoğu kişi bana katılır. Bunun farklı düşünceyle alakası yok.
Çok haklı şekilde konuşmuşsunuz. Resmen bana laf atın da kavga edelim diye mesaj atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı