Sosyal'de moderatör olsanız neler yapardınız?

• Konuyu başlatan Adsız 1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 85
  • Görüntüleme 5.503
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Minecraft yeri açılması gerek. Konu silme olayına gelirsek şimdi olan düzen daha iyi bence.

Spam sınırlama süresini 10 saniye yapardım.

Uyarı aldığınız mesajınızda "birkaç" yazmışsınız, doğrusu "birkaç".

Merhaba geçen gün ben de nick öneri konusunda, troll de olabilir denilen bir nick önermiştim. "Gereksiz mesaj" denilerek uyarı yedim. Tam olarak hatamı anlayamadım. O mesajda dalga geçtiğim bir şey de yoktu. (Kuran meali tarzı bir nick önermiştim ve Allah diye nick konuluyor. Bu önerim din ile dalga vb. amaçlı değildi)

Konuyu açan arkadaşa katılıyorum. Minecraft yeri açılması gerek. Konu silme olayına gelirsek şimdi olan düzen daha iyi bence.
Ancak @HakanCT bana isteğe bağlı konu silmediklerini söyledi. Ben olsam silerdim (sadece konu sahibi ve silme talebinde bulunan kişi aynı ise).

Bir tanısanız seversiniz aslında. :D

Adamın biri yazım yanlışı yapıyor, alıntıladım diye yardım ve yataklıktan ben de 1 gün yatıyorum. @Motionless IN White, @tristessehivernale ve @dogant hariç moderatörler hiç samimi gelmiyor.

Son düzenleme: Moderatör yazan mesajı alıntılıyorum, moderatörün bile düzeltemediği yazım yanlışı yüzünden ekranımın üstünde bir kara leke beliriyor. Alnıma yazılmış bu kara yazı.

@Silinen üye yazım yanlışı olan mesajı alıntı yaptığın zaman moderatör senin mesajını da düzenlemek zorunda kalıyor bu moderatöre bir yük, eğer ceza almak istemiyorsan ya alıntı yaptığın mesajı Türkçe yazım kurallarına uydur ya da alıntı yapma etiket yap.

Bence çok güzel bir ceza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı