- Makaleler
- 42
Kural böyle, moderatörler ortada bir kural varsa bunu uygular. Moderatörleri sırf bu nedenle samimiyetsiz buluyorsanız açıkçası bunu pek de mantıklı bulmadım.Adamın biri yazım yanlışı yapıyor, alıntıladım diye yardım ve yataklıktan ben de 1 gün yatıyorum. @Motionless IN White, @tristessehivernale ve @dogant hariç moderatörler hiç samimi gelmiyor.
Son düzenleme: Moderatör yazan mesajı alıntılıyorum, moderatörün bile düzeltemediği yazım yanlışı yüzünden ekranımın üstünde bir kara leke beliriyor. Alnıma yazılmış bu kara yazı.
Her zaman makineye güvenmeBunun tek başına yeterli olmadığı durumlar olabilir. Mesajınızın bir kısmı düzeltilirken bir kısmı düzeltilemeyebilir veya yanlış düzeltilebilir!
Kural böyle, moderatörler ortada bir kural varsa bunu uygular. Moderatörleri sırf bu nedenle samimiyetsiz buluyorsanız açıkçası bunu pek de mantıklı bulmadım.
Bunun dışında, önceki mesajlarınızda @SideWinder'e karşı üslubunuz çok rahatsız edici. Ben sadece bir üye olarak bile bu durumdan rahatsız oldum. Kendisine de buna rağmen ve hatta yetkili olmasına rağmen halen kibar kalabildiği için de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
Moderatörleri eleştirmenin yeri de bana kalırsa bu konu olmamalı. Bunun için yeni bir konu açmanız daha faydalı olacaktır.
Mantıklı, yoksa içimden bir ses diyor ki: "Bu konu yakında kilitlenecek.Moderatörleri eleştirmenin yeri de bana kalırsa bu konu olmamalı. Bunun için yeni bir konu açmanız daha faydalı olacaktır.
Öyle kafanıza göre iş yapamıyorsunuz moderatörlükte. Yetkileriniz kısıtlı. Yöneticiler tarafından izleniyorsunuz falan. İşinizi doğru yapmaya özen göstermelisiniz. Yoksa sonucuna katlanırsınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.